Va reuși FCM Alexandria să termine campionatul cu maximum de puncte? Romică Ciobanu a mai realizat acest lucru în 2008, cu Viitorul Pucioasa

Data 21 mart.. 2016, categoria Fotbal Liga IV

fcm alexandriaFCM Alexandria a ajuns la 18 victorii consecutive in Liga 4 din tot atatea meciuri, un adevarat record pentru fotbalul judetean din Teleorman, insa alexandrenii nu vor sa se opreasca aici, tinta finala fiind maximum de puncte in campionatul judetean si promovarea in Liga 3.

Daca vor indeplini aceste obiective vom vedea pe parcurs, ar fi un record personal si pentru jucatorii FCM-ului, insa nu si pentru antrenorul Romică Ciobanu, care, in sezonul 2007-2008, a mai reusit acelasi lucru cu Viitorul Pucioasa, in campionatul judetean din Dambovita.

Pucioasa, 34 din 34
Atunci, Pucioasa a obtinut 34 de succese din 34 de jocuri, iar la baraj s-a impus in fata echipei AS Albota, scor 2-1, intr-un meci disputat la Rosiorii de Vede.
In total, in acel sezon Pucioasa a inregistrat 40 de victorii consecutive, 34 in campionat, 5 in Cupa Romaniei si 1 la baraj.
Romica Ciobanu a fost antrenorul Pucioasei in returul campionatului, dupa ce in tur formatia fusese pregatita de Sica Bârdeș.

După un sezon in Liga 3, Pucioasa a cedat locul in esalonul divizionar chiar Alexandriei, in 2009, iar in 2010, Romica Ciobanu a fost si el adus pentru prima oara pe banca FCM-ului.

„Obiectivul principal ramane promovarea in Liga 3, insa nu ne neg că ne dorim sa ajungem la baraj cu maximum de puncte si sa castigam tot pe plan judetean”, Romică Ciobanu, antrenor FCM Alexandria

19 victorii consecutive are Alexandria in acest sezon, 18 in campionat si 1 in Cupa Romaniei.

89-7 este golverajul inregistrat de FCM Alexandria in cele 19 jocuri disputate pana acum.

4 echipe din tara au maximum de puncte in campionatele din judetele lor: FCM Alexandria (Liga 4 Teleorman – 18 victorii), Petrolul Berca (Liga 4 Buzau – 18 victorii), Sportul Chiscani (Liga 4 Braila – 16 victorii) si Hermannstadt Sibiu (Liga 4 Sibiu – 13 victorii).

C.M.

4 comentarii pentru acest articol

 • J

  Pt X: ai spus maestru domnule ? Poate de Ceremonii :)))))))) lasă-ne cu îngînfatul ăsta , știe el ce este aceea baghetă? A poate de pîine :))))

 • X

  Doamne ce de retardati pe site-ul asta! Aici se vorbeste despre fotbal sau despre ce? Ce dracu aveti cu staful fcm atata timp cat isi face treaba? Fosti fotbalisti frustrati ai fcm care comentati pe aici ca nu a vrut Ciobanu sa va mai tina ca nu va mai prezentai la antrenamente si va placea sa va luati salarii nesimtite fara sa va faceti treaba?

 • J

  Retardat ești tu mă X ca nu știi ce vb tu jignești m-a jegosule oameni spun adevarul nu jignesc ca tine

 • FCM

  Da nume X sa știm si noi care sunt aia

Comentariu