Valentin Popescu a fost desemnat cel mai bun specialist pe marketing sportiv din România

Data 06 dec.. 2019, categoria Teleorman Sport, Interviu/Editorial

Valentin Popescu, antrenor-jucator la Viitorul Butesti  (Alexandrion Group) a fost desemnat cel mai bun specialist pe marketing sportiv din România în topul realizat de agenția de publicitate Clubul Media Business alături de Sports Business Academy.

„Marketingul sportiv este un domeniu foarte larg și include multe specializări. Sunt o mulțime de oameni de calitate în acest domeniu atât de cuprinzător. Îi felicit pe cei de la Clubul Media Business,  Sports Business Academy si Revista Sport Magazin pentru realizarea în premieră a acestui top. Este foarte bine că se realizează un top și pe zona asta. Îmi pare rău ca nu s-a făcut și în anii trecuți. Cred că cei care m-au votat au ținut cont și de realizările mele din anii trecuți, ce au fost din punct de vedere profesional cel puțin la fel de buni ca cel ce urmează să se încheie în curand. Vă mulțumesc frumos!”, a declarat Valentin Popescu, director marketing sportiv si comunicare Alexandrion Group.

Sursa: www.sportm.ro

1 Comentariu

  • Ștefan

    Mă bucur sa văd că in sfârșit se premiază și promovează valorile în România. Felicitări Valentin Popescu și bravo Clubului Media Business!

Comentariu