Victorie importantă în primul meci de pe teren propriu cu Șoavă Costin Florin antrenor la Sporting Rosiori

Data 16 Apr. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

sporting rosioriDeși ne așteptam la un joc dificil cu AFC Astra Giurgiu 2, noul tehnician al echipei noastre a reușit să mobilizeze și să motiveze foarte bine jucătorii, care au câștigat la limită partida împotriva giurgiuvenilor, cu scorul de 1 la 0, după golul marcat de juniorul Alexandru Cercel în minutul 14.

Despre această reușită, tehnicianul Florin Șoavă ne-a declarat: “Este o victorie extrem de importantă pentru noi, o victorie obținută în condiții foarte grele, ținând cont de problemele cu care ne-am confruntat înainte de acest joc. Ionel Lătea și Cosmin Cristil au fost suspendați, Dănuț Ciubuc a jucat cu fisură la metatarsian, Dănuț Ivănică a jucat cu alte probleme medicale, Marius David a revenit după ce nu a putut evolua în ultimele două meciuri din cauza unei rupturi musculare.
Știam că întâlnim o echipă bună și mă așteptam să suferim în anumite momente, dar la fel de adevărat este faptul că am avut câteva oportunități de a ne mări avantajul pe tabela de marcaj și doar neșansa a făcut să nu se întâmple asta. Cele trei puncte obținute sunt importante pentru moralul și încrederea jucătorilor.
Avem o săptămâna la dispoziție să ne refacem și să reîncărcăm bateriile pentru jocul următor de sâmbătă, 21 aprilie, de la SC Popești-Leordeni, unde sperăm într-un rezultat pozitiv.
Pe această cale țin să felicit jucătorii pentru atitudinea extraordinară pe care au avut-o și nu în ultimul rând le mulțumesc suporterilor pentru susținerea necondiționată.”

Antrenorul Florin Șoavă a trimis în teren pentru această partidă următorii jucători: BUȘCĂ(cpt.) – MOHORA, IVĂNICĂ, TÎRNĂCOP – CERCEL, CIUBUC, URÎTU – FIERARU, BRÎNCEANU, VELICA, DAVID. Rezerve: CIOBANU, STAN, MITRULEASA, MOCOFAN, PÎRVULEASA și VOICU.

sursa: Facebook Rosiori – Petre Virgil Vucea, manager sportiv

5 comentarii pentru acest articol

 • Pompis

  Ivanica de doi ani este accidentat,sambata nu a mai rezistat doua minute in teren.o javra de om

 • Ploiesti

  Ai dreptate Turnu…mai sunt cateva etape si pentru majoritatea echipelor nu prea mai exista motivatie… Eu astept cu interes urmatoarele 2 etape, sa vad cum joaca Petrolul cu Alexandria si Vointa…cred ca vor fi meciuri frumoase, disputate…sunt echipe ofensive… sper sa fie un arbitraj corect, sa invinga cei mai buni…

 • Turnu

  Multe echipe(cele scapate de retrogradare) nu vor mai juca mare lucru pentru ca nu au de ce, nici o echipa nu poate urca mai sus de locul 4 asa ca de la locul 4 la locul 8-9 nu au de ce sa mai traga tare pe final

 • Suporter

  Nu va imbatati cu apa rece, a fost o victorie care nu arata mare lucru… In mod ciudat, Astra 2 nu a jucat nimic, desi e o echipa solida… sa vedem cum joaca echipa noastra intr-un meci adevarat..poate etapa viitoare la Popesti Leordeni…

Comentariu