Victorie pentru Sporting Rosiori in ultimul amical

Data 05 aug.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

sporting rosiori poza nouaDupă meciul câștigat miercuri, în prima zi a lunii august, în turul întâi al Cupei României, fotbaliștii clubului nostru au continuat pregătirea și meciurile de verificare. Adversarul de sâmbătă, 04 august, a fost grupa de juniori U19 a prim-divizionarei CS U Craiova, meci terminat cu scorul de 5-1 pentru Sporting.

Scorul a fost deschis de către Alin ROMAN, iar până la pauză au mai punctat Leonard BRÎNCEANU și Raul SIMIAN. Acesta din urmă este născut în anul 1997 în Timișoara, evoluează la mijlocul terenului și este jucătorul divizionarei secunde, AFC Ripensia Timișoara, cei care ni l-au cedat sub formă de împrumut pentru un sezon.

În repriza secundă Vergiliu VELICA și Iulian MANDA și-au trecut numele pe tabela de marcaj și au dus scorul la 5 la 0, iar golul de onoare al oaspeților a fost marcat de către Petre SIMON.

Fotbaliștii lui Șoavă Costin Florin și-au îndeplinit obiectivul pentru acest meci. Antrenorul lui Sporting a declarat următoarele: „Cele cinci goluri au venit după un joc consistent, am avut pe lângă aceste goluri mai multe situaţii de a marca. Chiar dacă am avut ca adversari o echipă de juniori U19, aceștia au în componență jucători cu potențial și an de an obțin rezultate importante în campionatele naționale de juniori. Am dominat jocul de la un capăt la celălalt, iar una peste alta sunt mulţumit de prestația jucătorilor mei și îmi doresc să păstrăm linia aceasta, fiind foarte important să rămânem aşa, pentru asta ne antrenăm zi de zi. Țin să mulțumesc pe această cale suporterilor care ne-au fost alături și îi așteptăm în continuare să ne fie alături!”

BUȘCĂ: PICIU, FLORICEL(cpt.), LĂTEA – CHIVU, CIUBUC, SIMIAN, FIERARU – BRÎNCEANU, BADEA, ROMAN. Au mai jucat: CIOBANU, KABA, VELICA, SCUMPU, TOBOȘ, URÎTU, DUDĂU, STAN și MANDA.

Următorul meci de verificare îl vom disputa în seara zilei de marți, 07 august, împotriva celor de la AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele. Partida va înceape la ora 18:30 și o să aibe loc pe noul Stadion Municipal din Turnu Măgurele.

sursa text si foto: Facebook Sporting Rosiori

 

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu