Viitorul Butesti are un retur foarte bun de campionat dupa ce a inregistrat a doua victorie

Data 18 Mar. 2018, categoria Fotbal Liga IV

viitorul butestiDupa un inceput mai slab in turul de campionat, echipa Viitorul Butesti are o evolutie foarte buna in returul Ligii 4 reusind sa aiba doua victorii cu Metalul Peretu, scor 4-3, si cu FCM 2 Alexandria in etapa de sambata, scor 4-1. Dupa aceste rezultate, Viitorul are 9 puncte si este pe locul 12. Mai multe despre evolutia echipei din Butesti ne spune Valentin Popescu, persoana care se ocupa de acest club si cunoaste cel mai bine situatia echipei:
„Pentru noi Liga 4 este ceva nou. Stiam in tur ca nu vom face fata cu ce aveam ca lot, dar cum va spuneam si data trecuta, am preferat ca turul sa il abordam fara intariri. Nu este nici un secret, diferenta este facuta de cei noi veniti si pentru ca nu mai este cazul sa fiu modest, de eforturile financiare facute de mine. Si ce ma bucura cel mai tare este faptul ca cei care sunt din zona noastra si fac parte din lot au progresat mult mai bine alaturi de jucatorii de experienta adusi in aceasta iarna, cum sunt Dana, Stelea, Balauru sau Ungur. Asta inseamna ca vom avea Viitor” a declarat pentru Teresport, Valentin Popescu, jucator, antrenor si finantator al celor din mica localitate teleormanena, Butesti, un sat de doar 500 persoane, dar unde fotbalul inca traieste.

10 comentarii pentru acest articol

 • Daniel Stanciu

  Valentin Popescu pune satul Butesti pe harta fotbalului teleormanean !! Felicitari pentru tot ce faci si mult succes in continuare !!

 • Marius

  Hai la baraj cu Rapidul.Viitorul Butesti inseamna Valentin Popescu!!!Bafta baieti!

 • VB ptr gogu

  Sa dea Dumnezeu sa te vadă de mincinos. Alexandria nu a avut nici măcar un șut pe poarta. Golul a fost dintr-o bâlbâiala.ce va mai place minciuna.!

 • ??????

  frate!!! noi suntem toti cu fundul in sus. daca omu asta scrie pe site ca o echipa a facut ceva, voi gata ca se lauda???
  Pai ce vreti sa scrie? tot de politica ?de dragnea?
  despre ce sa scrie pe un site de sport dint-un judet?

  de echipele alea din judet. bune… proaste cum or fi…
  nu ne mai revenim??!!!Toti avem ceva cu cineva ca noi nu facem nimic si ne deranjeaza daca cineva face ceva. natie de nenorociti!!!!

 • asd

  Frate parca ar fi cine stie ce echipa si ce campionat, e un campionat amator toate echipele sunt slabe nu va mai bucurati si laudati atata…

 • Aaaa

  Felicitari butesti

 • petrica

  au batut peretu sambata trecuta, acum alexandria, mai trebuie sa bata pe cineva ca se gasesc carcotasi la tot pasu Bravo Popescu!

 • Gogu

  Belinas se uita doar sa va dea 11 mt….va chinuit copii de 16 ani prea mult pana va dat cele 2 .11 mt! Sa va vedem cu celelalte echipe bafta!

 • S

  Sat Butesti? Unde vine asta?

Comentariu