Viitorul Butesti sustinuta de un singur om

Data 17 sept.. 2018, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Liga IV

valentin popescu alexandrionDupa ce am asistat la retragerea inca din debutul campionatului de liga IV a echipelor din Seaca si Nanov si dupa faptul ca prima liga teleormaneana a plecat la drum cu un numar impar de echipe, 15 la numar, inca o echipa este in pericol sa nu poata continua competitia.

Iata ce a declarat Valentin Popescu, cel care se ocupa de sustinera materiala a echipei Viitorul Butesti, pe pagina de facebook a echipei din Butesti:

“Într-o perioadă în care peste tot ne plângem că ne pleacă valorile, noi lăsăm si viitorul copiilor la voia întâmplării.
Poate nu întâmplător echipa poartă numele acesta, Viitorul.

Dar ce viitor lăsăm pentru comunitate? Ce rămâne? Cam ce ar face copiii aceștia care vin cu inima deschisă la fiecare meci în fiecare sâmbătă? La asta nu ne gândim?

De aceea vă spun, și eu am copii și mă doare dacă ei ar fi privați de o mare plăcere a copilăriei.
Noi, adulții, echipa mare, ar trebui să luptăm nu doar pentru noi, ci și pentru ei. Și asta nu e o luptă grea. Ba mai mult, va spun acesta este o obligație a primăriei pentru comunitate.

Pentru mine e un efort considerabil, în timp ce pentru primărie este o cheltuială infimă.
Acesta este dealtfel și menirea conducerii unei comunități (primării), de a asigura condiții și a se asigura că viitorul este pe mâini bune.

Avem pretenții la fotbal și la nivel național, dar nu susținem nicicum mișcarea sportivă. O lăsăm în voia sorții.
Ce nu inteleg primarul, cei din echipa mare și poate nici părinții copiilor care vin la fotbal, e că atunci când nu iti respecți Viitorul, viitorul e si el sacrificat.”

Valentin Popescu, a ramas singurul sustinator al echipei din Butesti, dupa ce Primaria din Silistea a retras orice sprijin pentru echipa din cea mai mica localitate ce are reprezentanta in prima liga teleormaneana.

Acesta este in prezent director de marketing sportiv al grupului Alexandrion, dar si director general pentru o companie ce actioneaza pe zona de impresariat sportiv si se numeste Alexandrion Sport Management.

5 comentarii pentru acest articol

 • Bună

  Sa speram ca primăria va susține pana la urma echipa. Nu este normal sa nu o facă.
  Eu sper ca o va face.
  Cu speranța,
  Maria T

 • lionel

  Valentin si Primarul sunt prieteni din cate cunosc. Se vor intelege pana la urma.pE PRimar il deranjeaza ca alti se lauda ca tin echipa si de fapt o tine doar Valentin. Primaru e suparat ca unii in afara de Valentin se lauda pe la primarie ca ei tin echipa si de aceea nu vrea sa mai dea bani.Primarul il respecta pe valenti si invers si sigur se vor inte;ege, dar se baga altii in seama aiurea.

 • lionel

  Valentin e un om deosebit.

 • Marius

  Un om deosebit ce gandeste mai periferic decat o institutie din Romania care are zeci de oameni angrenati in activitatile de zi cu zi ale comunitati.Veniti alaturi de Valentin,fiindca e un om deosebeit,pasionat si care pe langa sustinerea financiara a clubului,fotbalul se tine si cu sufletul.Hai Viitorul!

 • nike air max 90

  I as well as my pals were actually going through the best pointers from your website then the sudden I got a horrible feeling I had not thanked you for those tips. These people appeared to be joyful to read all of them and already have in truth been enjoying those things. I appreciate you for simply being really helpful and also for deciding upon some fantastic guides millions of individuals are really desperate to understand about. My very own sincere apologies for not expressing appreciation to you earlier.

Comentariu