Viitorul Butesti sustinuta de un singur om

Data 17 sept.. 2018, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Liga IV

valentin popescu alexandrionDupa ce am asistat la retragerea inca din debutul campionatului de liga IV a echipelor din Seaca si Nanov si dupa faptul ca prima liga teleormaneana a plecat la drum cu un numar impar de echipe, 15 la numar, inca o echipa este in pericol sa nu poata continua competitia.

Iata ce a declarat Valentin Popescu, cel care se ocupa de sustinera materiala a echipei Viitorul Butesti, pe pagina de facebook a echipei din Butesti:

“Într-o perioadă în care peste tot ne plângem că ne pleacă valorile, noi lăsăm si viitorul copiilor la voia întâmplării.
Poate nu întâmplător echipa poartă numele acesta, Viitorul.

Dar ce viitor lăsăm pentru comunitate? Ce rămâne? Cam ce ar face copiii aceștia care vin cu inima deschisă la fiecare meci în fiecare sâmbătă? La asta nu ne gândim?

De aceea vă spun, și eu am copii și mă doare dacă ei ar fi privați de o mare plăcere a copilăriei.
Noi, adulții, echipa mare, ar trebui să luptăm nu doar pentru noi, ci și pentru ei. Și asta nu e o luptă grea. Ba mai mult, va spun acesta este o obligație a primăriei pentru comunitate.

Pentru mine e un efort considerabil, în timp ce pentru primărie este o cheltuială infimă.
Acesta este dealtfel și menirea conducerii unei comunități (primării), de a asigura condiții și a se asigura că viitorul este pe mâini bune.

Avem pretenții la fotbal și la nivel național, dar nu susținem nicicum mișcarea sportivă. O lăsăm în voia sorții.
Ce nu inteleg primarul, cei din echipa mare și poate nici părinții copiilor care vin la fotbal, e că atunci când nu iti respecți Viitorul, viitorul e si el sacrificat.”

Valentin Popescu, a ramas singurul sustinator al echipei din Butesti, dupa ce Primaria din Silistea a retras orice sprijin pentru echipa din cea mai mica localitate ce are reprezentanta in prima liga teleormaneana.

Acesta este in prezent director de marketing sportiv al grupului Alexandrion, dar si director general pentru o companie ce actioneaza pe zona de impresariat sportiv si se numeste Alexandrion Sport Management.

10 comentarii pentru acest articol

 • B

  M…la Primăria Silistea și la toți consilierii

 • Razvan

  Domnilor, după Cum îl cunosc eu pe domnul primar nu este omul care sa ignore sportul. Sigur are alte priorotație acum și cred din tot sufletul ca va veni și rândul fotbalului. Și am aceeași considerație și ptr domnul Valentin și pentru toți ceilalți care ajuta sportul. Hai ViitorulButesti.

 • Daniel

  Fotbalul ar trebui să fie al unei comunități, nu poate fi susținut de un singur om, oricât de nebun de sport ar fi. Am jucat acolo contra Viitorului Butești și mi-a parut impresionantă pasiunea si ambiția cu care Valentin făcea ca echipa si oamenii sa viseze la fotbalul mare din liga a IV-a.

 • Pt Daniel

  Prietene, coboara putin pe Pamant, fotbal mare la liga 4 zici? Serios? Acolo e fotbal mare? Inteleg ca vrei sa dezvolti o idee frumoasa dar hai totusi sa nu exageram asa cras.

 • Wtf

  Urat din partea primarului .mergeți peste el. Cereti va drepturile. Consilierii ce fac? Agentii conerciali din zona nu fac nimic? Nu e ok.

 • Wtf

  Si respect pentru baiatu asta. Atata am avut de zis

 • Romelu raspuns ptr contestatar lui Daniel

  Dragul meu, pe tine si pe Daniel va despart multe „biblioteci” si nu numai pe sport. Are peste 25 de ani de presa sportiva, state vechi la redactii grele începând de la Sportul Romanesc pana la Pro Sport. Inteleg ca poti sa postezi orice gogomanie pe Facebook, dar macae documenteaza-te putin inainte. Ca altfel risti sa te faci de ras

 • Ptr Daniel

  Tu esti un ziarist fan vali

 • I love Butesti

  Nu e normal ca noi in sat sa nu avem un loc de joacă, un teren sintetic, drum asfaltat,macar o stație de autobuz acoperită ptr copilașii care stau in ploaie dimineata, un dispensar, gunoiul nu il ia nimeni.pai ăștia de la primărie nu fac nimic. Primăria asta trebuie verificată ce face cu bugetul. Nu se poate.

Comentariu