VN Olteni, cu un pas în sferturi (foto)

Data 15 iul.. 2012, categoria Fotbal Liga IV

Castigatoarea ultimelor doua editii ale Cupei Teleormanul, VN Olteni, si-a aparat blazonul la Peretu si a invins cu 1-0, dupa un meci pe care l-a controlat in majoritatea timpului.

Meciul de ieri de la Peretu, dintre Metalul si Viata Noua, s-a disputat la 40 de grade, temperatura la care e greu sa rezisti ca spectator, cu atat mai putin sa joci fotbal. Chiar si asa, meciul a avut ritm, ambele echipe si-au vazut de meci si au oferit o partida buna pentru nivelul acestei competitii.
Oaspetii au avut parca mai multa vlaga in ei si au fost mai aproape de gol in prima repriza, insa Stanciu si Marcusanu au ratat din pozitii bune. Metalul a raspuns prin Zgaroi, insa Stegarescu a fost pe directia sutului exepediat de mijlocasul pereţean.

Gol din foarfeca anulat
Oaspetii au reusit sa inscrie superb in finalul primei reprize prin „Giani” Constantin, insa Fudulu i-a anulat golul din foarfeca al fostului jucator al Botoroagai pe motiv de ofsaid.

In partea a doua, meciul a avut cam aceeasi desfasurare, cu Olteni mai prezenta in joc. Pana la urma a picat si golul. Cu un sfert de ora inainte de final, Marcusanu a centrat perfect pentru Marius Stanciu, iar atacantul oaspetilor a indeplinit o simpla formalitate. 1-0 pentru Olteni si echipa lui Ifrim se poate gandi deja la meicul din sferturile de finala ale Cupei Teleormanul.

In schimb, Metalul Peretu mai are de tras pentru a ajunge acolo, mai ales ca Real Beuca are un parcurs perfect pana acum.

Clasamentul grupei B:
1. VN Olteni 9p
2. Real Beuca 9p
3. Metalul Peretu 6p
4. AS Vedea 3p
5. Soimii Scrioastea 0p
6. Avantul Stejarul 0p.

Galerie foto:


Comentariu