Voinţa Saele: „Vrem să fim prima echipă care o va învinge pe Pamimai”

Data 29 mart.. 2012, categoria Fotbal Liga IV

Sambata, Vointa Saele primeste vizita liderului ligii a 4-a, Pamimai Videle, in etapa a 20-a din Liga 4 la fotbal. Desi acest meci nu pare sa mai aiba o  miza asa mare intrucat lucrurile s-au cam lamurit in fruntea clasamentului, gazdele vor neaparat sa castige acest meci, ambitia cea mai mare a Vointei fiind ingenuncherea Pamimaiului pentru prima oara in acest sezon.

„Ne dorim foarte mult un succes sambata. Vrem sa fim prima echipa care o invinge pe Pamimai in aceasta stagiune. Stim cum putem obtine acest lucru si sper sa ducem pana la capat aceasta dorinta. Nu trebuie decat sa ascultam indicatiile antrenorului, sa le respectam, apoi in teren sa ne dedicam total pentru acest meci. 
Imi doresc enorm sa inscriu in acest meci, mai ales ca duminica e si ziua mea. Ar fi un cadou frumos pe care mi l-as face cu aceasta ocazie. Sper ca si colegii sa fie alaturi de mine”, a spus capitanul echipei din Saelele, Alexandru Maican.

Pamimai, probleme de lot
„Impotriva noastra toate echipele joaca mult mai motivat decat intr-un meci normal. Dorinta de a invinge liderul e intotdeauna foarte mare. Noua ne prinde bine acest lucru, numai asa putem creste. Ne ingrijoreaza putin suspendarea lui Tele Neacsu si problemele medicale din lot, insa cei care vor intra sper sa fie ambitiosi si la finalul meciului sa ne mai trecem in cont inca trei puncte, care ne vor aduce linistea pana la finalul campionatului”, a declarat inaintea meciului de sambata delegatul formatiei din Videle, Cristi Nicodim.

3 comentarii pentru acest articol

Comentariu