Vointa Turnu Magurele se reuneste pe data de 15 iulie

Data 21 iun.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

antrenament vointa saeleleJucatorii de la Vointa Turnu Magurele sunt in vacanta iar conducerea administrativa a decis ca reunirea lotului sa se faca putin mai tarziu decat celelalte formatii din Teleorman adica in data de 15 iulie.

Pana atunci, conducerea trebuie sa poarte negocieri cu jucatorii care vor ramane la echipa dupa ce la cei mai multi dintre ei le-au expirat contractele.

Mai mult, cel mai probabil Mugur Cornateanu va pleca de la echipa la Petrolul Ploiesti iar oficialii teleormaneni trebuie sa mai gaseasca si un antrenor.

4 comentarii pentru acest articol

 • Alex

  Gogu, sa fim seriosi… Au schimbat numele echipei si au mutat-o la Turnu, ca sa ia mai multi bani de la Primaria aia… Chestia e ca oricum acum nu mai conteaza… Vremurile de glorie ale lui Daddy au cam apus si se va alege praful de Saelele sau Turnu sau cum vrei tu sa o mai cheme…

 • Gogu

  Alex,esti putin cam retardat!
  Vointa Turnu se numeste acesta echipa.
  Decat prin subsolul clasamentului ,mai bine soarta sportigului

 • Alex

  Saelele este o mica comuna, care nu are nici o treaba cu sportul de performanta… Dar Daddy a vrut el sa arate ca e cel mai smecher din tara si daca vrea muschiu lui poate sa-si aduca satul si in liga 1… pe modelul Scornicesti, desigur… grandomanie…nu a invatat nimic din istorie… Acum s-au cam terminat visele… Probabil Saelele va disparea prin subsolul ligilor judetene…

 • Dan

  Cu mustață la mititica o sa se aleagă praful de Măgurele

Comentariu