Zi decisivă pentru Turris Turnu Măgurele

Data 22 ian.. 2021, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Deși si-a anunțat retragerea din campionat, prin vocea fostului manager, Silviu Bogdan, Turris Turnu Măgurele încă nu a trimis adresă oficială la Federația Română de Fotbal. Din sursele noastre, astăzi se decide dacă echipa continuă în liga secundă, un om de afaceri din București s-a arătat interesat de a prelua clubul și a intrat la negocieri cu acționarii echipei. Revenim cu vești, sperăm bune, pentru fotbalul din Teleorman. 

5 comentarii pentru acest articol

 • Florin

  DOAMNE AJUTA SA RAMANA IN LIGA SECUNDA. POATE ACEST OM AR FI CA O MINUNE SA II SALVEZE SA RAMANA IN LIGA 2 A .

 • Florin

  Este pacat sa dispara Turiss din fotbalul Romanesc,poate cineva constientizeaza ca acesta echipa merita sa continue in fotbalul din liga a 2 a se pot aduce jucatorii ptr a o mentine.

 • ITALIANU

  FOARTE BINE ȘI FRUMOS DIN PARTEA ACESTUI OM DE AFACERI DIN BUCUREȘTI SPERĂM CA ECHIPA DIN TURNU MĂGURELE SĂ RĂMÂNĂ ECHIPA DE FOTBAL ÎN LIGA A 2 A ȘI ACEST OM DE AFACERI SĂ BAGE BANI LA ECHIPA DE FOTBAL ȘI SĂ FACĂ TRANSFERURI BUNE LA ECHIPA DE FOTBAL MULTĂ BAFTĂ ȘI SUCCES TURRIS TURNU MĂGURELE SPERANȚA MOARE ULTIMA

 • Ciprian Ene

  Buna seara ,am auzit si eu zvonul si m-am bucurat .Sper sa se transforme in realitate .Eu unul sper doar atat :
  -echipa sa continue ,o eventuala retrogradare ar face sa se rămână in liga 3a ,ceea ce ar fi deja o performanța
  -rămânerea in liga 2a ar fi o performanța si mai mare
  -consolidarea clubului ,in asa fel încât riscul desființării sa nu mai existe
  Cum ?
  Preluarea de către un investitor este ok .Dar peste un an ,peste 7 ,acesta e posibil sa nu mai poata .Ce facem atunci ,iar in liga 6a?
  Soluția ,pe lângă acel investitor este implicarea Primăriei ,a Consilului Local .
  Chiar daca sunt de la partide care nu se iubesc ,cei din Consiliul Local sa se prindă in hora unirii pentru sport si cultura in Turnu Măgurele .
  Repet,plecând de la sport ,poate vine pofta si se face mult mai mult si in celelalte domenii.Nu de alta ,dar 24 Ianuarie evaporare ,frumoasa unire ar fi .

 • BOCCCIU

  De ce evitati sa dati numele celui care se intereseaza de echipa voastra? Il cheama Claudiu Florică si a mai dat tarcoale si altor echipe din primele doua divizii ale tarii…..

Comentariu