240 de sportivi la ediţia a VI-a a Cupei Kanazawa la karate

Data 05 mai. 2011, categoria Arte martiale

Sala Polivalenta din Municipiul Alexandria a gazduit simbata – 30 aprilie, ce de-a a VI – editie a competitiei de Karate, CUPA “KANAZAWA”.
Competitia a devenit traditionala atit in calendarul sportiv judetean, cit si in cel national.  
Organizatorii evenimentului au fost: Federatia Romana de Arte Martiale, Departamentul de Karate S.K.D.U.N. si  Clubul Sportiv Kanazawa din Municipiul Alexandria, condus de domnul antrenor Ionel Ganea.
Cupa Kanazawa este o competitie cu un rol din ce in ce mai important atit in verificarea nivelului tehnic al competitorilor experimentati cit si in formarea de noi competitori.
In organizarea si desfasurarea in bune conditiuni a evenimentului a participat si s-a implicat extrem de activ domnul Marian Patru(centura neagra 6 Dan), seful corpului de arbitraj din cadrul Departamentului de Karate SKDUN.
La competitie au participat 240 sportivi cu virste intre 5 si 35 ani, legitimati la 15 cluburi de Karate din toata tara, care au concurat in cadrul probelor de Kata si Kumite individual.  
Printre cluburile care au deplasat loturi puternice de competitori la aceasta editie a Cupei Kanazawa, enumeram pe urmatoarele: DOJO Bucuresti, AIKO Urziceni, MUSASHI SAN – Bucuresti, Karate JKA Romania, CSM Focsani, SAWAKI Navodari, CSS Medgidia, AKIRA Bucuresti.
Interesat de formarea si consolidarea unui grup de competitori experimentati, Clubul Sportiv Kanazawa a inscris la startul competitiei un lot alcatuit din 14 sportivi.
Avind evolutii foarte bune, urmatorii sportivi din clubul Kanazawa au reusit sa urce pe podiumul de premiere impunindu-se in diverse probe de concurs:
Locul I – Dragostin Mihai Sebastian – Kata copii 10-11 ani, 6 kyu;
Locul I – Serban Maria Magdalena – Kumite Minicadeti 12-13 ani, + 48 kg;
Locul I – Gurguianu Robert Marius – Kumite copii 8-9 ani, – 28 kg;
Locul II – Dragostin Mihai Sebastian – Kumite copii 10-11 ani, – 30 kg;
Locul II – Dorobantu Rares Andrei – Kumite copii 8-9 ani, + 28 kg;
Locul II – Dragostin Alexandra – Kata copii < 7 ani, 8-7 kyu;
Locul III – Stoian Georgiana Denisa – Kumite Minicadeti 12-13 ani, – 48 kg;
Locul III – Ghita George Andrei – Kata Minicadeti 12-13 ani, 6-5 kyu;
Locul III – Gurguianu Robert Marius – Kata copii 8-9 ani, 7 kyu;
Locul III – Vasiu Teodor – Kata Minicadeti 12-13 ani, 8-7 kyu;
Locul III – Dragostin Alexandra – Kumite copii < 7 ani, – 28 kg.
O mare parte din probele de concurs au fost dominate de catre cluburile: DOJO Bucuresti-in special cele destinate categoriilor de virsta cadeti, juniori, tineret si de catre clubul bucurestean AKIRA, care a dominat in cele mai multe dintre probele de concurs destinate copiilor.
Pe plan local, competitia a beneficiat de sustinerea financiara a Primariei Municipiului Alexandria si a Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Teleorman, conducerii carora le multumim si pe aceasta cale.
"Multumim pentru sprijinul important acordat in organizarea si desfasurarea in foarte bune conditii a acestei editii a Cupei Kanazawa conducerii si personalului Salii Polivalente Alexandria.
Multumim deasemenea sportivilor clubului Kanazawa si in mod deosebit parintilor acestora, care s-au implicat in organizare si au contribuit intr-o foarte mare masura la o editie reusita a competitiei", a spus antrenorul Ionel Ganea.

Comentariu