3 medalii de aur pentru Kanazawa Alexandria

Data 23 mart.. 2011, categoria Arte martiale

Scoala generala 25 din Brasov a gazduit, la finele saptaminii trecute, cea de-a V-a editie a “SHOTO CUP JKA”.

Organizatorii evenimentului au fost: Federatia Romana de Arte Martiale, Departamentul de Karate S.K.D.U.N. si CS. Karate JKA Brasov, club sportiv condus de domnul Dragos Chiru.

In organizarea si desfasurarea in bune conditiuni a evenimentului au participat si s-au implicat ca deobicei extreme de activ, domnul Aurel Patru(7 Dan), presedintele Federatiei Internationale de Karate S.K.D.U.N. si domnul Marian Patru(6 Dan), seful corpului de arbitraj.

La competitie au participat 317 sportivi legitimati la 23 de cluburi de Karate din toata tara, care au concurat in cadrul probelor de Kata si Kumite individual.

Interesat de formarea si consolidarea unui grup de competitori experimentati, Clubul Sportiv Kanazawa a deplasat la competitie un lot alcatuit din sapte sportivi.

Avind evolutii foarte bune, urmatorii sportivi au reusit sa urce pe podiumul de premiere, inregistrind performantele:

BURTAN SORIN ALEXANDRU      – Locul I – Kata juniori 17-18 ani – centuri negre;

–          Locul I – Kumite juniori 17-18 ani, – 60 kg;

DRAGOSTIN MIHAI SEBASTIAN  – Locul I – Kumite copii 10-11 ani, – 30 kg;

–          Locul II – Kata copii 10-11 ani, 6-5 kyu;

DOROBANTU RARES ANDREI      – Locul II – Kumite copii 8-9 ani, – 35 kg;

–          Locul II – Kata copii 8-9 ani, 6-5 kyu;

STOIAN GEORGIANA DENISA      – Locul II – Kata minicadeti 12-13 ani, 6-5 kyu.

Locul III – Kumite minicadeti 12-13 ani, – 45 kg.

Mentionam evolutiile foarte bune ale tuturor sportivilor nostri care au participat la aceasta competitie,  in mod special pe ale celor care  au urcat pe podiumul de premiere.

Prezent pe podiumurile de premiere aproape fara exceptie la fiecare competitie, DRAGOSTIN MIHAI SEBASTIAN a fost la un pas de a cistiga medalii de aur la ambele probe la care a participat in cadrul acestei competitii.

Trebuie sa mentionam ca succesele competitionale ale acestui micut karateka sint rezultatul firesc nu numai al unei dotari genetice de exceptie ci si rodul seriozitatii, perseverentei si constantei cu care se antreneaza. Un alt element important al evolutiei lui este sprijinul total al familiei, care a inteles sa-l  sustina in dezvoltarea unei minunate pasiuni pentru Artele Martiale, asa cum din pacate prea putini dintre parinti pot si doresc sa o faca.

Ca deobicei evolutiile in proba de Kumite ale lui SORIN BURTAN au fost spectaculoase.

Cu o foarte mare experienta competitionala si o mare capacitate de adaptare in lupta, acesta si-a dezvoltat un stil de lupta complex, cu multe elemente tehnice nu numai spectaculoase dar si extrem de eficiente, tehnici care si de aceasta data i-au permis sa creeze atit spectacol, cit si sa se impuna cu fermitate in toate meciurile de Kumite disputate.

Speram ca evolutiile excelente din aceasta ultima competitie sa fie de bun augur si SORIN sa ne incinte ca de fiecare data, cu rezultate frumoase si la apropiatul Campionat European de Karate S.K.D.U.N. din Ungaria din 2-3 aprilie, ne-a spus Ionel Ganea, conducatorul celor de la Kanazawa Alexandria.


1 Comentariu

  • last minute reizen

    Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

Comentariu