AJF Dambovita a luat masuri impotriva arbitrilor care au arbitrat meciuri amicale fara acordul CJA Dambovita

Data 21 mart.. 2021, categoria Fotbal Liga IV, Fotbal Onoare, Fotbal Promotie


AJF Dambovita a postat un comunicat despre arbitrii care au oficiat jocuri amicale fara acordul CJA Dambovita, daca vor fi gasiti ”vinovati” de încălcarea prevederile RODAAF vor fi convocati și supusi judecății Comisiei de Disciplină a Arbitrilor.
 
Întrucât avem semnale că sunt arbitri care oficiază jocuri amicale, fără acceptul CJA Dâmbovița, și având în vedere contextul pandemic, protocolul medical si ordinul comun MTS/MS, dorim să menționăm următoarele:
 
Prezența arbitrilor la jocurile amicale nu este girată de Comisia Județeană a Arbitrilor Dâmbovița. Pentru aceste abateri, persoanele vinovate de încălcarea prevederile RODAAF vor fi convocate și supuse judecății Comisiei de Disciplină a Arbitrilor.
 
Persoanele menționate mai sus nu vor mai figura pe lista înaintată către AJPIS, în vederea obținerii indemnizației COVID-19.
 
 Arbitrii dâmbovițeni care, în mod nejustificat, nu s-au prezentat la susținerea testărilor teoretice și fizice, nu vor mai figura pe lista înaintată de AJF Dâmbovița către Asociația Județeană de Plăți și Inspecție Socială Dâmbovița, pentru acordarea indemnizației de sprijin COVID-19.
 
 În urma informației că membrul unei comisii din cadrul AJF Dâmbovița a oficiat ca arbitru jocuri amicale, acesta va face obiectul unei analize la nivelul Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița.

          Ne dorim mai mult ca oricând reluarea activității și așteptăm unda verde de la Guvernul României, pentru începerea oficială a competițiilor. Având în vedere situația epidemiologică delicată la nivel județean și național, facem apel la responsabilitate în această perioadă, asa suna comunicatul ajfdambovita.ro

sursa: www.frf-ajf.ro/dambovita

2 comentarii pentru acest articol

  • arbitru

    ce inseamna poza care ati pus-o? insigati la violenta asupra arbitrilor? ce au fost ei batiti la jocuri amilace fara maiza.. da sa vezi ce le scoatem coastele la jocurile oficiale.. ii punem jos sis ii luam la picioare , numai la ficat le dam

  • arbitru

    sunt un arbitru mai incult , am scris neortodoxgrafic, am mancat litere mi-a fost foame, am adaugat in plus o litera daua ca am de unde de gras ce sunt.. de prostie sa nu mai zic … sunt plin… abia astept sa inceapa competitia sa imi iau pumni si injuraturi, va multumesc!

Comentariu