Arbitrul turnean, Valentin Naidin, a reclamat că s-a încercat mituirea lui

Data 08 iun.. 2021, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Un nou caz pune pe jar Federația Română de Fotbal: arbitrul Valentin Naidin (30 de ani) din Turnu Măgurele a reclamat că s-a încercat mituirea lui.

E vorba de meciul de baraj de promovare în Liga 3 dintre Voința Domnești și Academica Clinceni 2, încheiat 2-2. În tur a fost 1-1. Oaspeții au mers mai departe datorită golului marcat în deplasare.

Partida s-a desfășurat pe 23 mai 2021, la ora 17.30. Cu o zi înainte de meci, cavalerul fluierului a fost contactat telefonic pentru a ajuta una dintre echipe. 

Cel de la capătul firului, „un vechi prieten” i-a propus „o întâlnire despre meciul de fotbal de duminică”. Tip onest, tânărul fluieraș a reclamat tentativa, chiar înainte de meci, la departamentul de integritate al FRF care deja anchetează cazul și a adunat deja mai multe probe.

sursa: prosport.ro

 

4 comentarii pentru acest articol

 • Alexandra

  Felicitări lui , un adevărat profesionist !

 • Anonim

  Felicitari, un gest demn, bafta pe mai departe!

 • Frei

  S-a încercat mituirea cui? O fi vreo valoare incontestabilă mizeria asta și nu știm noi …?
  Hai să vă spun cum stă treaba cu această jigodie.
  Mai bine ne-ar spune cum dă șpagă lui Augustin Constantin ajutat de filiera Stan Prodan – Eduard Dumitrescu – Costică Vâlcea cel care în ultima perioadă colectează spăgi pentru „marele” Augustus. Se va ajunge să se arbitreze cu DNA- ul prin tribună în toamna asta, se va ajunge la arestări, mulți vor face pușcărie, pe mulți nu îi prinde paltonul. În toamna asta mulți vor pleca cu brățări pe maini din fruntea „bucatelor”. Va fi iureș, jigodiile vor sfârși urât!
  După Vasile Avram și Costică Vâlcea în toamna asta vor face și alții pușcărie. Hoția a atins cote inimaginabile în arbitrajul românesc. Cine crede că ulciorul va merge mult la apă se înșală. În toamna asta se va sparge ! 100 % !!!!

 • @ Frei

  Domnule George Gadea, iar ai rămas fără iubit? Esti gelos pe Naidin? Ai fi vrut să ai meci cu el, sa te schimbi si tu in vestiar cu el, sa il vezi dezbrăcat? Stai linistit, noi restul, te iubim necondiționat, acolo unde iti place ție, în dos. Xoxo

Comentariu