Comisia de disciplina

Data 04 apr.. 2019, categoria Altele

Comisia de disciplina-Frații Voicilă suspendați 2 respectiv 3 etape

 

 

1. Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (pentru cumul de avertismente):

– Burlacu Marcel – senior (AS Teleormanul Troianul), Pattvean Sami  Cristian – junior (AS Viitorul Butesti), Stoica Dobrica – senior (ACF Dunarea Zimnicea), Nidelea Valentin – senior (ACS Vointa Dunarea Pietrosani), Pop Andrei – senior (ACS Izvoarele), Obretin Mateo – junior (CS Flacara Calinesti), Lica Sorin – senior (AS Sporting Calmatuiu de Sus).

2. Jucatori suspendati 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei fiecare (pentru lovirea unui adversar in mod intentionat, fara vatamare fizica):

– Firica Valentin – senior (ACS Avintul Bragadiru), Sabou Marius – senior (ACS Draganesti Vlasca).

3. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 200 lei (pentru injurii la adresa oficialilor jocului):

– Voicila Danut – senior (AS Old Boys Alexandria).

4. Pentru injurii, amenintari si jigniri la adresa oficialilor jocului, Neacsu Marian jucator AS Viitorul Butesti se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei; se adauga la suspendarea existenta (identificat de catre oficiali la jocul AS Avintul Stejaru – AS Inter Purani in calittate de spectator).

5. Jucator suspendat 3 (trei) jocuri si penalizare 100 lei (pentru bruscarea arbitrului):

– Voicila Ionut – senior (AS Old Boys Alexandria).

6. Oficiali sanctionati:

Pentru injurii si jigniri la adresa oficialilor jocului, Cojocaru Mihail – oficial ACS Ajax Botoroaga se suspenda 4 (patru) jocuri si penalizare 300 lei.

7. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 50 lei fiecare:

– ACF Dunarea Zimnicea, AS Progresul Nenciulesti – juniori, ACS Astra Plosca 2.

Pentru neintocmirea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, urmatoarele echipe se  penalizeaza cu 50 lei fiecare:

– ACS Draganesti Vlasca – juniori, ACS Progresul Smirdioasa – juniori, AS Spicul Balaci.

Pentru neprezentarea la jocul de campionat cu AS Real Beuca, echipa AS Flacara Talpa II pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 300 lei.

Pentru neprezentarea la Adunarea Generala Ordinara a AJF din data de 28 martie 2019, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 300 lei fiecare:

– AS Victoria Lunca, AS Unirea Mosteni, AS Real Beuca, CS ASC Seaca, CSS Alexandria

ajfteleorman

 

3 comentarii pentru acest articol

  • ha ha ha ha

    Pentru injurii, amenintari si jigniri la adresa oficialilor jocului, Neacsu Marian jucator AS Viitorul Butesti se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei; se adauga la suspendarea existenta (identificat de catre oficiali la jocul AS Avintul Stejaru – AS Inter Purani in calittate de spectator).

  • Xxx

    cum se poate ca jucatorul voicila danut sa primeasca 2 etape care este implicat in joc iar un oficial de la botoroaga sa primeasca 4 etape.care nici macar nu este trecut nicaieri ca oficial.

  • ITALIANUL

    special l-a suspendat pe voicila ca sa nu joace cu aia de la branceni.

Comentariu