CS Rapid Buzescu, CS Ajax Botoroaga, CSM Alexandria 2, AS Viitorul Butesti singurele echipe inscrise in mini-campionatul pentru desemnarea campioanei judetene | Campioana judeteana, Unirea Tiganesti a spus ”pas”

Data 13 apr.. 2021, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV

AJF Teleorman a publicat cele patru echipe care s-au inscris in mini-campionatul pentru desemnarea campioanei judetene, este vorba despre  CS Rapid Buzescu, CS Ajax Botoroaga, CSM Alexandria 2, AS Viitorul Butesti,  surprinzator, CS Unirea Tiganesti nu s-a inscris in aceasta competitie . Avantul Bragadiru si-a manifestat intentia de a se inscrie dar cererea a fost depusa mult prea tarziu.

Comitetul de Urgenta a aprobat urmatoarele:

1) Avand in vedere :

– Ordinul comun al Ministerului Tineretului si Sportului/Ministerul Sanatatii nr. 197/02.04.2021 / 462 din 06.04.2021 ;

– Hotararea Comitetului de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal din 7 aprilie 2021 ;

– Hotararea Comitetului de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal din 8 aprilie 2021 ;

– Aprobarea “Protocolului de reluare a competitiilor de fotbal amator”.

Adopta urmatoarele masuri:

a. Aproba inceperea competiei Campionatul Judetean Liga 4, editia 2020-2021, cu respectarea prevederilor impuse de Ordinul comun al Ministerului Tineretului si Sportului / Ministerul Sanatatii nr. 197/02.04.2021 / 462/06.04.2021, coroborat cu Hotararile Comitetului de Urgenta al FRF din 7.04.2021 si 8.04.2021.

b. Aproba inscrierea in competitie a urmatoarelor echipe : CS Rapid Buzescu, CS Ajax Botoroaga, CSM Alexandria 2, AS Viitorul Butesti.

c. Ia act de obligatia asumata de catre echipele inscrise in competitie, in vederea respectarii “Protocolului de reluare a competitiilor de fotbal amator”.

d. Aproba disputarea jocurilor in sistem sambata-duminica, avand in vedere incheierea competitiei la data de 8 mai 2021, cu incepere de la ora 11.00.

e. Aproba marirea baremurilor pentru arbitri si observatori cu suma neta de 40 lei, aferenta efectuarii testelor rapide antigen.

f. Competitia se organizeaza in conformitate cu prevederile Regulamentului de Organizare al Activitatii Fotbalistice, Regulamentul Disciplinar, adaptate la conditiile impuse de FRF sisituatia exceptionala de pe teritoriul Romaniei cauzata de existenta COVID-19.

9 comentarii pentru acest articol

 • Dudu

  Bai Petrica, de ce nu ajunge și Butesti mai sus in Clasament dacă e așa valoare Popescu asta?! A adus la echipa numai bucătari și prieteni de pe la București , cum sa îl ajute Primăria dacă el centrează, el sa cu capul la echipa asta. Știu oameni la echipe din liga a4a care ajuta de trei ori mai mult și nu se dau așa mari ca Popescu asta al vostru! Faceți-vă echipa și apoi o sa îl lăudam și noi!

 • Turing

  Nu va supărați, dar fiecare are primarul pe care îl merită. Voi votați

 • Petrica

  Pai Butesti nu are valoare ca joacă în.mare parte cu cei din sat și nu aduce din alta parte. Dacă el nu mai venea nu mai avea cine. E echipa satului și e formata 90% din cei de pe la noi. Eu cred ca asa e normal sa fie. Da cu ce se da mare? Ca asta nu inteleg? Faptul ca oamenii il apreciaza e aiurea? Omul e de aur și să te ferească Dumnezeu să ai o problemă gravă pe pământ și să nu ai norocul sa dai de un om ca el cum am avut eu și abia atunci vei intelege. Si poate ca noi nu vrem să ne facem echipa, ca echipa noastră e satul nostru și nu ne intereseaza sa câștigăm un Campionat de liga 4, care sa fim seriosi ca nu este mare lucru.pe noi ne interesează să ne bucurăm de joc. Da tu este clar ca nu înțelegi.

 • Marin

  Pentru Valentin Popescu un om cu suflet mare

 • Mugur

  Butesti o echipă care,traversând toate felurile de greutăți, nu a încetat să existe datorită entuziasmului și dăruirii unor oameni cu suflet nobil! Duce mai departe numele unuia dintre cele mai frumoase și vechi sate din câmpia sudului României !

 • Luis Vooci

  Viitorul Butesti este o echipa cu traditie,o echipa ce tine sus „fruntea” sportului-fotbalului- comunei Silistea….o echipa ce astazi prin prezenta sa intr-un esalon de elita al fotbalului teleormanean face ca numele comunei pe care o reprezinta sa straluceasca pe plan judetean….si exista speranta ca tabloul ce ” il deseneaza” sa aduca auri si stralucire unei comune ce mie imi este draga si natala.Felicitari pentru tot ceea ce faceti !Butesti trebuie sa aiba viitor….pentru ca il merita.Felicitari tuturor ce se implica pentru existenta ,”rezonanta” si rezultatele acestei echipe.Viitorul este o echipa de suflet ce isi merita locul.Hai Viitorul Butesti!

 • Emil H L

  Viitorul Butești are suporteri peste tot! Suntem aproape!

 • Dudu

  Bravo susținătorilor echipei Butesti! Chiar meritați o echipa mai buna, m-ați convins, dar vedeti ca aveți și oameni care spun altceva acolo la voi la Butesti!

 • Intelept

  Cand te iei dupa prosti mai mare prost decât ei esti.

Comentariu