CSM Alexandria a pierdut derby-ul seriei B din Divizia A masculină

Data 14 oct.. 2019, categoria Teleorman Sport, Handbal

 

Etapa a cincea din seria B a eșalonului secund masculin a programat derby-ul dintre CS Medgidia și CSM Alexandria, adică echipele care, după toate probabilitățile, vor merge la primăvară la turneul semifinal.

Disputa a fost foarte echilibrată și aspră, arbitrii dictând nu mai puțin de 13 eliminări, 4 la gazde și 9 la oaspeți. După o primă repriză încheiată la egalitate, cele două echipe au mers umăr la umăr până spre final, când, beneficiind de susținerea unui public numeros și entuziast, echipa din Medgidia a reușit să se desprindă decisiv. În celelalte jocuri ale etapei, CSU Pitești a învins acasă ultima clasată, iar HC Dobrogea Sud II a câștigat duelul cu echipa secundă a Stelei. În clasament conduce CS Medgidia, cu 12 puncte, urmată de CSM Alexandria, 9 puncte, și CSU Pitești, cu 7 puncte. CSM II București nu a jucat!

CS MEDGIDIA – CSM ALEXANDRIA 31-28 (14-14) 

Medgidia: Fîntînă – Ion 9, Loghin 7, Savu 4, Naumenco 3, Hodorogea 3, Pană 3, Olteanu 2, Bida, Damian, Olar, Ciobanu, Cîmpu. Antrenori: Adrian Georgescu, Ionuț Deli-Iorga.

Alexandria: Coveianu, Staicu – Stan 8, Săulescu 4, Nițu 4, Moldovanu 4, Micu 3, Dobrincu 3, Șimicu 2, Bragadireanu, Ionescu, Călin, Totir, Dima, Manole, Gușatu. Antrenor: Liviu Candidatu.

Sursa: handbalmania.ro

1 Comentariu

  • spectator

    Domnilor redactori de ce nu afisati rezultatele la zi din baschet, handbal tot ce joaca la sala polivalenta .ieri sa disputat un meci de handbal la sala la ora 11 si as vrea sa stiu rez. ORICE MECI SE JOACA LA SALA SCRIETI DATA SI ORA SA STIE SPECTATORII SA UMPLE SALA CA ALTFEL NU SE STIE SI NU NE DUCEM VA ROG

Comentariu