Cum arată șantierul noului stadion din Alexandria

Data 26 feb.. 2021, categoria Teleorman Sport

 

18 luni a fost durata estimată a lucrărilor la stadionul din Alexandria, contractul cu Euromateria/Pessina Costruzioni/Expert Proiect a fost semnat în 2019, astăzi, 26 februarie 2021, nici 10% din noua arena nu este gata, termenul estimat a fost depășit deja cu aproximativ 3 saptamani și ne întrebam cat va mai dura. Noul stadion va avea o capacitate de 6.790 de locuri, dintre care 702 VIP. Va exista și un hotel cu 36 de camere și centru de recuperare pentru circuitul sportivilor. Nu va lipsi nici sistemul de nocturnă. o capacitate de 5.500 de locuri, iar costul total al lucrărilor se va apropia de 50 de milioane de lei. 

 

4 comentarii pentru acest articol

 • Eugen

  V-ați hotărât? 7690 sau 5500 locuri? Asta, ca fapt divers. E adevărat că au existat, în timp, 3 proiecte. Realitatea e că se lucrează, dar cu prea puțini oameni (ar fi nevoie de un numär cel puțin triplu). Poate așteaptă sä ne facem și echipă… PS: estimez că, peste 2 luni, se va trece la ‘ elevație’ (peste cota ‘0’). Parte din armătură e, deja, ridicată.

 • Justitiarul

  26 februarie 2021 si este doar 10%.
  Ce fel de contract onorat este asta?

 • iote marian

  Stadionul nou din Alexandria sa nu aiba aceeasi soarta ca cel din Turnu-Magurele,sa nu joace nimeni pe ele.Eu zic ca,cu acest stadio nou Alexandria sa aiba echipa cel putin in liga2a.Daca stai mereu in liga3a,liga satelor,nu-si mai are rostul.Mai bine joci tot la Peco sau la Buzescu.

 • INO1.RO

  Gata cu Turris? parca era Real Madrid, numai despre ei gaseai articole pe site-ul asta

  Dragnea la puscarie, Turris la garla

Comentariu