Dragoș Tescan a semnat cu Universitatea Cluj

Data 16 iun.. 2021, categoria Fără categorie

Fostul fotbalist al celor de la Uta Arad si Turris Turnu Măgurele a semnat cu formația de liga secunda, Universitatea Cluj.  Florinel Mitrea si Adrian Voicu sunt si ei foarte aproape de a semna cu șepcile roșii.

Dragoș Tecan: „Îmi doream foarte mult să vin la această echipă, încă de când am fost contactat de domnul Lincar. Nu am ezitat nicio secundă să vin să joc aici. Știu că această echipă are una dintre cele mai frumoase galerii din țară, dacă nu cea mai frumoasă cred eu și pot să-i asigur pe suporteri că această echipă va da totul la fiecare meci și va încerca să scoată maximum.

Abia aștept să fac primii pași aici pe stadion, cum e și cântecul pe care ei îl recită la meciuri și să îi fac fericiți, să pot să înscriu și eu mai multe goluri, pentru că anul trecut a fost un an de secetă pentru mine. Sper să facem o treabă bună, iar la finalul anului să ne atingem obiectivul promovării”, a declarat noul jucător al Universității pentru fcucluj.ro

Sursa:fcucluj.ro

5 comentarii pentru acest articol

 • Gigi

  Cum a semnat fără acordul de la Turris? Este jucătorul lui Turris din informatiile mele!

 • Ptr gigi

  Care plm turris ca sa desfiintat, gigi sopeanu habar nu ai de viata asta

 • Gigi

  Prietene ,am impresia ca ești dus matale la cum vorbești,sa înțelegi și matale o data ,este valabila și pentru alții ca tine ,Turris sa retras din liga 2 a ,Masaro,Tescan,Bonsi ,Artur și chiar cele 5 grupe de copii sunt ai AFC TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE, știu ca nu va cade bine ,asta este ! Poate de data asta intelegi!

 • Ptr sopeanu

  Sopene dacă era al tau tescan cum a semnat cu aia vezi ca habar nu ai

 • Gigi

  E greu cu tine prietene. E posibil sa se facă cineva de caca dacă a semnat,asa am auzit și eu ,este jucătorul lui Turris!

Comentariu