EXCLUSIV | TURRIS TURNU MĂGURELE APROAPE DE O SALVARE MIRACULOASĂ

Data 26 ian.. 2021, categoria Fără categorie

După cum spuneam zilele trecute, Turris Turnu Măgurele este pe punctul de a fi salvată. Valentin Dragnea și-a retras sprijinul financiar pentru gruparea de liga a 2-a, mișcare care a generat despărțirea echipei Turiss de majoritatea jucătorilor pe care s-a bazat în acest sezon. Salvarea poate veni de la omul de afaceri bucureștean, Claudiu Florica, acesta și-a exprimat interesul de a prelua Turris și de a continua cu gruparea teleormaneana în Liga a 2-a. Mai mult decât atât, se vorbește ca omul de afaceri se află în discuții extrem de avansate cu actualii conducători. Claudiu Florica a dorit sa preia echipa Dinamo București, dar nu s-a înțeles cu fostul investitor al „câinilor” Ionuț Negoiță.

Claudiu Florica este cunoscut pentru faptul ca a detinut functia de director general in cadrul Fujitsu Romania. 

5 comentarii pentru acest articol

 • iote marian

  nu as crede,astia e invatati sa goneasca investitorii din oras.Vezi cazul PIRELLI.dACA stirile se adeveresc,noul patron sa-si aduca oameni performanti,profesionisti si nu amatori cum a fost pana acum.

 • Orac

  Dl. Iote,eventual Tapurica sau Cațana, nu? NU ESTE ADEVARATA STIREA , GARANTAT !

 • Laurențiu

  Eu cred că este adevărat cu preluarea echipei de către Dnul Claudiu Florică, cred că nu va fi singur, ar mai fi încă un partener, probabil Teleormănean! Forzza Turris! ⚪🔵✊

 • iote marian

  Daca e adevarat,mai sunt doua saptamani pana la meciul de cupa.Cucine jucam,cu trompetele alea de la acel trial dupa meciul cu Recea.

 • Mitica

  Ca obiectiv sa ramana in liga a 2 a????????

Comentariu