Fotbalul bucureștean, în pragul falimentului | In ligile inferioare din Teleorman, nu se va juca fotbal pana la sfarsitul anului! 

Data 14 oct.. 2020, categoria Fotbal Liga IV

AMFB ar fi luat bani pentru competiții care nu vor avea loc

Asociația condusă de Marian Lumînare ar fi în pragul falimentului, scrie Impact.ro, care susține că singurele sale venituri erau banii percepuți părinților la copii și juniori pentru meciuri și legitimări. Cei 8 angajați ai săi vor fi puși pe liber până la 15 martie 2021, data la care se preconizează că se va relua fotbalul. Până atunci, AMFB nu mai are nicio sursă de finanțare. 

Peste vară, președintele AMFB a solicitat taxele de înscriere pentru ligile 4 și 5, dar și cele pentru cluburile de juniori, oferind chiar şi discount celor ce plătesc anticipat pe mai multe luni. 

Am plătit 6.500 lei pentru liga a cincea, precum și 10.000 de lei pentru toate echipele de copii și junior pe care le avem, cu o reducere de 25%. Nu ne uităm la banii dați în avans, regretăm doar că nu se reiau campionatele. Ce o să facem cu acești copii? Mulți dintre ei se vor lăsa, cluburile mici se vor desființa. Până în martie 2021 e prea mult să stai facă jocuri oficiale.
patronul unui club din Capitală, conform impact.ro

Desi nu este nimic oficial, din sursele, Teresport.ro, in ligile inferioare din Teleorman nu se va juca fotbal pana la sfarsitul anului! 

SURSA:www.gsp.ro

8 comentarii pentru acest articol

 • Cunoscator

  Ce fotbal sa mai joci dupa 1 an de inactivitate? De luat oricum il luam pe covid indifetent ca jucam fotbal sau nu…
  Ce nu inteleg este ca pe terenul de fotbal nu s-a imbolnavit nimeni…ex: la Rapid sint 8 infectati si la Craiova 0…deci?

 • ITALIANU

  AȘA VREA CEI DIN PNL ȘI MINISTRUL SPORTULUI ȘI TINERETULUI DIN PNL SĂ NU CREDEȚI ÎN ACEST COVID ESTE O MINCIUNĂ CURATĂ NE SPERIE ȘI VOR SĂ SCAPE DE NOI ROMÂNII SĂ RĂMÂNĂ DOAR EI CEI DIN PARLAMENT IAR PE FOTBALUL DIN TELEORMAN ȘI DIN ȚARĂ LA LIGIILE INFERIOARE VOR INTRA ÎN FALIMENT TOTAL

 • petrica

  Nu intra nimeni in faliment. Echipele apartin de primarii in proportie de 99%. Primariile zic merci ca nu mai au cheltuieli cu fotbalul. Dupa pandemia asta multe primarii se vor obijnui asa, fara fotbal.

 • PTR PRIMARII

  AMEanjati ba primarilor terenurile de fotbal, ca la anul se joaca din nou si noi nu avem nici cele mai de baza conditii la terenuri. Unii nu au macar un dus, unii nICI macar un WC sau o chiuveta sa spele pe maini.
  VRETI NUMAI VOTURI SI NU FACETI NIMIC.

 • gorre

  PT ITALIANU
  Bai prietene bubui de prostie daca prostia ar durea tu ai zbiera de s ar auzi in siberia tu nu vezi ca se moare pe capete pt ce sa aibe cineva interes sa faca acest lucru puneti capul la contributie si judeca
  Dar stai ca am uitat TU ESTI TOTAL RETARDAT

 • gorre

  PT ITALIANU
  Bai prietene bubui de prostie daca prostia ar durea tu ai zbiera de s ar auzi in siberia tu nu vezi ca se moare pe capete pt ce sa aibe cineva interes sa faca acest lucru puneti capul la contributie si judeca
  Dar stai ca am uitat TU ESTI TOTAL RETARDAT

 • Ptr gorre

  Păi nu italianu e problema ci primării ăștia mai vechi sau mai noi care nu fac nimic concret ptr sport. Cand va reîncepe vor plăti jucători și vor trage bani, dar proiecte concrete care sa atraga tinerii la sport nu ii duce capul sa faca. În primul rând infrastructura si pauza asta era momentul ideal sa faci acest lucru.

 • Turing

  La anul în toamna

Comentariu