Fundatia Alexandrion comunica prin sport

Data 01 dec.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Promotie

Comunicare prin sport și acțiuni concrete pentru iubitorii de sport pe timp de pandemie. Greu în această perioadă, dar Valentin Popescu, director marketing sportiv și comunicare la Alexandrion Group, a reușit mai multe acțiuni de succes în 2020.

Așa cum se autocaracterizează, Valentin Popescu este unul dintre oamenii care au demonstrat prin fapte cum poate fi susținut sportul din România, cu acțiuni concrete. „Fac din pasiune meserie și asta mă ajută se reușesc”, spune directorul de comunicare și marketing sportiv Alexandrion Group.

Valentin a vorbit despre acțiunile concrete întreprinse de Alexandrion Grup pentru a fi aproape de iubitorii de sport pe timpul lockdown-ului și după acesta, dar și pentru a-i ajuta pe sportivi în activitatea lor.

Comunicare prin interviuri cu laureații de la Gala Premiilor Alexandrion

În perioada de izolare, Fundaţia Alexandrion a găsit o modalitate inedită şi sigură de a menţine comunicarea cu publicul, prin intermediul interviurilor online cu câştigători ai Trofeelor Alexandrion. Sportivii au povestit cum ȋşi amintesc festivitatea de premiere, cum s-au antrenat ȋn perioada de izolare şi ce planuri de viitor au. Printre intervievați s-au numărat Ana Maria Brânză, Helmut Duckadam, Marian Drăgulescu și Bianca Pascu.

După reluarea activităților sportive, Alexandrion Group a continuat proiectele destinate susținerii echipelor și sportivilor individuali. Valentin Popescu a oferit câteva repere pentru aceste demersuri:

– Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești şi Alexandrion Group va continua și pe parcursul sezonului 2020-2021, pentru al şaptelea an consecutiv.

– Câte un set cadou de mingi (de baschet, rugby, fotbal și volei) oferit câștigătorilor concursului despre cunoștințe din domeniul sportului organizat de Business Philosophy.

– Fundația Alexandrion le-a oferit juniorilor de la CSU Voluntari câte o minge de baschet, în cadrul unui eveniment organizat ȋn această toamnă, în Sala de Sport Gabriela Szabo.

– Fundaţia Alexandrion a dat startul celei de a zecea ediții a Turului Ciclist al Sibiului, oferind tricoul galben, cel mai prețios trofeu din ciclism.

– Mingi oferite echipei de fotbal ISU SMURD Tulcea, formată din 15 jucători, adevăraţi eroi prin munca şi dedicarea lor.

– Susținerea evenimentului “Golf & Family Day”, organizat de Camera de Comerţ Română Britanică. A fost premiat jucătorul care a lovit mingea cel mai aproape de steagul cu numărul 3, ȋn cadrul probei „nearest to the pin”. De asemenea, Fundaţia Alexandrion a oferit mingi de fotbal şi de volei tuturor participanţilor.

– Fundaţia s-a aflat printre susţinătorii competiţiei de minifotbal Victory Cup, un turneu care a avut loc la ȋnceputul anului şi care a strâns la start 96 de formaţii şi peste 1.500 de jucători legitimaţi.

– Alexandrion Group, prin Fundația Alexandrion, a premiat câștigătorii primelor două ediții ale Romanian Padbol Tour, care au avut loc la Craiova și, respectiv, la Bârlad.

– Fundaţia Alexandrion a susţinut și primul turneu de baschet 3X3 online ȋn luna mai, precum şi primul campionat de baschet 3X3 online, desfăşurat ȋn acest an, ambele organizate de Sport Arena Streetball.

10 comentarii pentru acest articol

 • Alin 08 Bobeica

  Caracter!

 • Gigi

  La copiii amărâți de la țara și din suburbiile orașelor ați fost? Le făceați o bucurie dacă le faceati câte un trening , un tricou, o Percheziții de teniși! Ați fost la Voluntari și la turnee organizate de Cons Locale, federații și alte structuri ale statului. Ca și altădată va faceți publicitate și cred ca mai bine e sa faceți și sa nu suflători o vorba la presa! Restul e marketing și campanie laudaroasa!

 • Ptr Gigi

  Fotbalul rural si copilașii de la tara au fost ajutati de fundatia asta cu exact ceea ce spui tu : mingi, echipamente, încălțăminte sport etc. Au fost sute de actiuni si prin cele mai uitate sate ale tarii.Si exact asta fac, nu se lauda cu lucrul asta. Înainte să vorbești nu strica sa te documentezi.

 • Bragadiru/Zimnicea

  Aveți tot respectul nostru.

 • P Marcu

  Felicitari din Giuvarasti!
  Multumim ptr ajutorul oferit. Sa ne vedem cu bine!

 • Auras

  Dle Gigi, sunt un iubitor al fotbalului juvenil și susțin acest sector în zona mea.Cu ajutorul dlui V.P.(Alexandrion)care îmi trimite mingi ori de câte ori cate apelez la dânsul, cu ajutorul unor părinți ai copiilor de la oraș ce mă ajută cu încălțăminte rămasă mică, cu ajutorul unor prieteni ce mă ajută cu anumite tricouri, timpul meu liber ce îl dedic pt asemenea activități. Toate puse cap la cap…… încerc să aduc o mică bucurie unor copii simpli ce practică fotbalul pe ulițele satelor.Fac acest lucru doar din pasiune. E treaba altora să sprijine fotbalul juvenil din rural.Incurajez și alți „Nebuni” că mine să facă aceste lucruri simple în alte județe ale țării

 • Auras

  Din punctul meu de vedere, dl Valentin Popescu este omul ce sprijină sportul la cote înalte. Nu poate face acest lucru și să mulțumească pe toată lumea de unul singur. Nota 10 pt dânsul

 • Cornel

  Dacă nici Fundația Alexandrion nu mai ajută sportul, nu mai ajută nimeni. Valentin Popescu a avut răspuns din inimă la două solicitări pentru ajutorul unor copii cu mingi dintr-o comună din Prahova.N-a avut noiodata pretentia sa ii fac vreodata reclama pentru acest lucru, desi ar fi meritat. Are respectul meu si al catorva familii din acea localitate. Iar bucuria copiiilor a fost nepretuita. Evident ca nu poti sa multumesti pe toata lumea, dar acest om este un caracter deosebit care ajuta sportul prin toate actiunile sale. Si din pacate sunt putini ca el. Nu ma asteptam sa vad ca cineva pune la indoiala intentiile si actiunile sale laudabile.

 • Gigi

  Ca sa nu fie loc de interpretări, din banii pe care pot sa ii dau legal către sport și și oameni nevoiași, in fiecare an dau câte 50-60.000 lei și nu ma mai laud pe toate rețelele și site-urile de sport! Așa ca sa facă și sa își vadă de munca lui, sa dea și de la el dacă poate ?! Reclama asta am mai văzut-o prin anii ‘90!

 • Romeo A T

  Esti un om extraordinar si toti cei care te cunosc stiu asta. Felicitări tie ptr ca ce reușești să faci pentru sport si nu numai este extraordinar. Gala sportului pe care o organizați mi se pare cea mai importantă gala a sportului românesc. Esti omul potrivit la locul potrivit si faci bine ceea ce faci. Continuă pe acelasi drum!E drumul tau! Te respect enorm pentru sufletul tau si devotamentul tau.

Comentariu