Înaintea duelului cu Turris Turnu Magurele, CSM Slatina si-a demis antrenorul

Data 23 nov.. 2020, categoria Fotbal Ligi superioare

Dupa infrangerea de etapa trecuta cu Pandurii Targu Jiu, conducerea oltenilor de la CSM Slatina l-au demis pe Mihai Ianovschi. CSM Slatina mai are de jucat în acest an două meciuri: acasă, cu Turris  Turnu Măgurele, miercuri, 25 noiembrie, 14:00 și la Concordia Chiajna, pe 5 decembrie.

Anunțul a fost făcut de club, pe pagina oficială de Facebook: ”Colaborarea cu antrenorul Mihai Ianovschi a încetat, astăzi, de comun acord. Clubul îi mulţumeşte pentru toată activitatea şi munca depusă, în toată această perioadă, la echipa noastră, şi îi urează succes în carieră”

„Întotdeauna, de unde am plecat, am plecat cu lucrurile bune. Am realizat lucruri frumoase la Slatina. O promovare în Liga a II-a cu o echipă tânără, poate cea mai tânără din campionat. Am întâlnit şi am lucrat cu oameni extraordinari, care se înscriu în ceea ce ar trebui să reprezinte normalitatea în fotbal. Promovarea reprezintă o pagină importantă în istoria fotbalului slătinean şi sunt bucuros că am contribuit la acest lucru.
Sunt convins că se vor găsi cele mai bune soluţii, astfel încât echipa să urce într-o zonă mai liniştită a clasamentului. Consider că toţi jucătoriii cu care am lucrat au progresat, în special cei mai tineri dintre ei, şi sunt convins că, dacă vor continua să muncească, unii dintre ei vor putea face pasul mai sus. Am considerat, împreună cu clubul, că este nevoie de o schimbare. Mulţumesc CSM Slatina, BAFTĂ CSM Slatina!”, este mesajul antrenorului Mihai Ianovschi, după încetarea colaborării cu echipa noastră.

Comentariu