Kanazawa Alexandria a obţinut noi succese

Data 27 mart.. 2012, categoria Arte martiale

Simbata 24 martie, Clubul“Kanazawa” – Alexandria a participat la competitia de Karate “SHOTO CUP JKA” din municipiul Brasov, deplasind un lot alcatuit din sase sportivi.

Organizata in sala de sport a Scolii generale nr. 25 din Brasov de catre dl Chiru Dragos  – centura neagra 3 Dan, antrenor al Clubului Sportiv “Karate JKA”, competitia a fost supervizata de catre dl Marian Patru – centura neagra 6 Dan, Seful corpului de arbitraj. Beneficiind de sustinerea Federatiei Romane de Arte Martiale si a Departamentului de Karate SKDUN, la competitie au participat 360 sportivi din 21 de cluburi de Karate din Romania, care au concurat in probe de Kata si Kumite individual. Cei sase sportivi ai Clubului Kanazawa care au participat la competitie, au reprezentat ca intotdeauna cu onoare Municipiul Alexandria prin evolutii foarte bune, rezultatele obtinute fiind:

SERBAN COSMIN GABRIEL – Locul I – Kumite Seniori +75 kg;

– Locul I – Kumite Seniori – Open;

– Locul III – Kata Seniori 9-1 kyu;

SERBAN MARIA MAGDALENA –  Locul I – Kumite Minicadeti +40 kg;

–   Locul III – Kumite Minicadeti – Open;

DRAGOSTIN MIHAI SEBASTIAN – Locul I – Kumite Copii 3 – 31 kg;

– Locul II – Kata Copii 3,     5-3 kyu;

DOROBANTU RARES ANDREI – Locul I – Kumite Copii 3 – 37 kg;

GHITA GEORGE ANDREI – Locul II – Kumite Cadeti     45- kg;

STOIAN GEORGIANA DENISA – Locul II – Kumite Minicadeti +40 kg.

Remarcabila a fost evolutia sportivului Serban Cosmin Gabriel care a urcat pe cea mai importanta treapta a podiumului la ambele probe de Kumite destinate celor mai puternici si mai tehnici luptatori din competitiile de Karate, seniorilor. Acesta si-a surclasat toti adversarii abordind un stil de lupta calm, elegant, flexibil si relaxat.

Evolutii eficiente au avut la Kumite si ocupantii locurilor I la categoriile lor de greutate: Dragostin Mihai Sebastian si Dorobantu Rares Andrei. Acestia au cistigat detasat toate meciurile disputate.

O surpriza placuta ne-au oferit si fetele Serban Maria Magdalena si Stoian Georgiana Denisa, care s-au calificat si au disputat finala probei de Kumite feminin +40 kg. Relaxate, fetele au avut un meci foarte dinamic, cu inlantuiri dese de tehnici, care efectiv ne-au incintat. Meciul s-a terminat la egalitate de puncte, cistigatoarea fiind desemnata prin decizia arbitrilor.

Deplasarea sportivilor nostri la aceasta competitie s-a efectuat si de aceasta data cu sprijinul Primariei Alexandria care sprijina in mod constant activitatea noastra de performanta, conducerii careia ii adresam multumiri pe aceasta cale.

Urmatorul eveniment la care sportivii nostri urmeaza sa participe este “Cupa Kanazawa”, competitie organizata de catre clubul nostru pe data de 8 aprilie. Aflata la cea de a VII-a editie, speram ca si in acest an competitia sa-si pastreze statutul de cel mai amplu eveniment din domeniul Artelor Martiale din judetul nostru. Totodata speram sa avem si in acest an in Alexandria o competitie reusita atit prin numarul de participanti cit si prin calitatea evolutiilor.

Antrenor  Emerit – Ionel Ganea  

Comentariu