Karateka de la Kanazawa, la Campionatele Europene

Data 25 apr.. 2012, categoria Arte martiale

Simbata si duminica 21-22 aprilie, in moderna sala de sport din cadrul complexului sportiv Concordia din localitatea Chiajna, a avut loc cea de-a II-a editie a Campionatului European de Karate SKDUN si a Cupei Europei pentru Kohai, tara noastra fiind in acest an organizatoarea evenimentului. Cu o organizare de exceptie realizata de catre Departamentul de Karate SKDUN – Romania condus de catre dl. Aurel Patru, centura neagra 7 Dan, evenimentul a reunit peste 1000 sportivi din 27 de tari europene.

Competitia a fost onorata de prezenta multor experti straini implicati in arbitrajul, organizarea si supervizarea probelor de concurs, sau antrenori ai diverselor loturi nationale participante, dintre care enumeram pe:

–       Maestrul TONINO TROTTA – 9 Dan;

–       Sensei TOSHIAKI NAMIKI – 8 Dan;

–       Sensei YASUYOSHI SAITO – 8 Dan;

–       Sensei GERY BREEZE – 8 Dan:

–       Sensei COLIN PUTT – 6 Dan.

Clubul Sportiv “KANAZAWA” a participat cu un lot de 7 sportivi condusi de antrenorul Ionel Ganea, obtinind urmatoarele rezultate deosebite intr-o competitie internationala cu un inalt nivel tehnic, prin sportivii:

DRAGOSTIN MIHAI SEBASTIAN = Locul I–Kumite Individual Copii (11-12 ani) – 30 kg;

= Locul III – Kata Individual Copii 11-12 ani, 6-4 kyu.

STOIAN GEORGIANA DENISA – Locul II – Kumite Minicadeti 13-14 ani +45 kg;

Participarea sportivilor nostri la acest important  eveniment competitional s-a efectuat cu sprijinul financiar al Primariei  Municipiului Alexandria care susstine activitatea de performanta a clubului nostru, conducerii careia ii multumim pe aceasta cale.

Antrenor Emerit – Ionel Ganea

Comentariu