Karatiştii de la Kanazawa Alexandria s-au remarcat la Focşani

Data 16 iun.. 2011, categoria Arte martiale

Sala Polivalentă din Focşani a găzduit a doua editie a competitiei de Karate CUPA SATORI”, competitie in care s-au disputat probele Kata şi Kumite individual.

Evenimentul a fost organizat de catre clubul departamental CSM Focşani sub coordonarea tinarului antrenor Daniel Fusaru, centura neagra 4 Dan.

Daniel Fusaru este in acelasi timp si unul dintre karatistii romani cu o activitate competitionala glorioasa si un palmares de exceptie.

Din palmaresul sau putem enumera: multiplu campion national, campion european, campion mondial de Karate Shotokan, Karate Wado Kay, Kempo in probele Kata si Kumite atit in probele individuale cit si cu echipa.

Datorita acestor performante de exceptie a fost laureat al sportului romanesc intre 2004-2006 la Gala Sportului organizata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Agentia Nationala pentru Sport (ANS).

La competiţie au luat parte peste 300 de concurenţi, de la 25 de cluburi din toată ţara din cadrul Departamentului de Karate SKDUN.

Cu un foarte bun nivel tehnic, competitia a fost supervizata de preşedintele Federaţiei Internaţionale SKDUN, domnul Aurel Pătru – centura neagra 7 DAN, care s-a implicat ca de obicei extrem de intens in coordonarea competitiei.

Participant la acest eveniment competitional, Clubul Sportiv „Kanazawa” Alexandria, a deplasat un mic lot alcatuit din urmatorii sportivi: Dragostin Mihai Sebastian, Dorobantu Rares Andrei si Serban Maria Magdalena.

Tinerii alexandreni au avut evolutii foarte bune, fiecare dintre ei reusind sa urce pe podiumul de premiere si realizind urmatoarele performante:

DOROBANTU RARES ANDREI: Locul I Kumite Copii 8-9 ani, – 32 kg;

DRAGOSTIN MIHAI SEBASTIAN: Locul II Kumite Copii 10-11 ani, -28 kg;

Locul III Kata Copii 10-11 ani, 6 kyu.

SERBAN MARIA MAGDALENA: Locul III Kumite Minicadeti +43 kg.


Evolutii foarte bune a avut sportivul Dorobantu Rares Andrei care s-a impus detasat, cistigind toate meciurile de Kumite disputate fara sa piarda nici un punct.

De asemenea Dragostin Mihai Sebastian, a avut evolutii spectaculoase inclusiv in finala, pe care a incheiat-o la egalitate, dar pe care a pierdut-o printr-o decizie foarte strinsa a arbitrilor.

Cei doi sportivi – nelipsiti din absolut toate evenimentele competitionale, confirma si de aceasta data spre satisfactia familiilor si a antrenorului lor, ca sint doi luptatori valorosi, care se indreapta cu pasi constanti si siguri spre marea performanta in domenul Karate-ului.

Lotul alexandrean deplasat la Focsani a fost condus de antrenorul Ionel Ganea.
1 Comentariu

Comentariu