Liga 4 | AMFB Bucuresti forteaza inceperea Ligii 4

Data 10 sept.. 2020, categoria Sport national, Fotbal Liga IV

Conducerea AMFB Bucuresti incearca sa dea start noului sezon de Liga 4, acestia au publicat pe site-ul oficial un comunicat cu  respectarea unor masuri suplimentare de igiena si grupare.
 
Speram ca, din 18 septembrie, vom putea incepe activitatea fotbalistica in mod organizat, cu respectarea unor masuri suplimentare de igiena si grupare.
Astfel, in sedinta de astazi a Comitetului Executiv al Asociatiei s-au adoptat urmatoarele decizii:
1. Editia de campionat 2020-2021 va debuta pe 18 septembrie a.c. Termenul de inscriere la fotbal pe teren redus, serii care se disputa fara acumulare de puncte, s-a prelungit pana la data de 10 septembrie a.c., inclusiv.
2. Mandateaza Comisia Tehnica a Asociatiei sa propuna regulamentele de disputare ale competitiilor editiei de campionat 2020-2021, tinand cont de situatia globala generata de virusul SARS – CoV – 2, precum si de necesitatile cluburilor participante (spre exemplu, la competitiile de fotbal pe teren redus, fara schimbarea obligatorie a unui anumit numar de jucatori la un anumit interval de timp, cu pauze mai mari intre jocuri cu scopul evitarii intrarii in contact a jucatorilor echipelor etc.).
3. Aproba, de principiu, conditiile minimale de joc si organizare ale competitiilor la fotbal pe teren redus, editia 2020-2021, tinand cont de situatia globala generata de virusul SARS – CoV – 2, precum si de cerintele Ministerului Sanatatii si ale Ministerului Tineretului si Sportului privind organizarea si disputarea competitiilor sportive:
– Jocurile se vor disputa fara accesul spectatorilor in incinta bazelor sportive, parintii urmand a lasa copiii la poarta de acces in perimetrul adiacent terenului;
– Cel putin pentru lunile septembrie si octombrie, nu va fi permis accesul jucatorilor sau al staff-ului echipelor la vestiare;
– Inaintea fiecarui joc se va efectua, de catre administratorul bazei sportive care organizeaza competitia, termometrizarea fiecarui jucator, membru al staff-ului tehnic, membru al brigazii de arbitrii si observator / delegat de joc. Niciunei persoane care va avea o temperatura corporala mai mare de 37,3 °C nu ii va fi permis accesul in incinta bazei sportive;
– Fiecare organizator va asigura material dezinfectant pentru participanti si oficiali ai jocurilor, conform protocolului impus de autoritati;
– Nu se vor organiza competitii pe terenuri de joc complet acoperite;
– Inaintea debutului campionatului, cluburile, sub semnatura presedintilor, vor inainta Asociatiei un tabel nominal cu acordul unui parinte / tutore al fiecarui jucator pentru participarea minorului in competitii, acestia urmand a efectua acasa un triaj elementar inaintea aducerii copilului la teren. Daca acesta prezinta febra, nu va fi adus la joc. In situatia in care vor exista jucatori nou legitimati sau transferati ulterior primei etape, aceasta procedura va fi aplicata si acestora, sub sanctiunea neadmiterii la meciuri- au anuntat cei de la AMFB Bucuresti.

10 comentarii pentru acest articol

Comentariu