Liga 4 | Rezultatele ultimei etape | Reprezentanta judetului la barajul de promovare se decide saptamana viitoare

Data 01 mai. 2021, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Liga IV

Astazi a avut loc ultima etapa a mini-campionatului din liga 4, CSM 2  Alexandria a castigat la scor la Butesti, iar Ajax Botoroaga a incheiat la egalitate cu Rapid Buzescu, insa va mai avea loc un meci intre primele doua clasate, pe teren neutru, echipa care va participa la barajul de promovare trebuie sa aiba minim 7 jocuri disputate.

Dreptul de participare al echipelor din Liga a 4-a la barajul de menţinere/promovare se poate obține doar în situația în care cluburile respective vor participa la un sistem competițional de tip campionat cu un format de minim 4 echipe (care să înceapă şi să termine competiţia) şi un număr de minim 7 jocuri disputate de echipa calificată/desemnată din partea judeţului respectiv.

Etapa 6 01-05-2021

AS VIITORUL BUTESTI – CSM ALEXANDRIA 0-6

 

ACS AJAX BOTOROAGA – CS RAPID BUZESCU 1-1 ( Sfeatcu 25/ Tufan 27)

 

 

        # Echipa M V E I GM GP P
1 CS RAPID BUZESCU 6 4 2 0 19 6 14p
2 ACS AJAX BOTOROAGA 6 4 1 1 21 6 13p
3 CSM ALEXANDRIA 6 2 1 3 15 15 7p
4 AS VIITORUL BUTESTI 6 0 0 6 6 34 0p

6 comentarii pentru acest articol

 • Gigi

  Câștigați și voi campionatul județean și apoi sa vb de baraj ! Horezu la data respectiva bătea orice echipa nu din TR ci din toate județele. Pt Buzescu a fost important campionatul județean, ce a urmat , asta a fost! Alexandria a luat 8 sau mai multe la barajul cu Câmpulung .

 • Jucator

  Gigi,dacă tot spui ciocul mic,ar trebui sa îți spui pentru tine,eu doar ți-am spus ca și data trecută când ati mers la baraj ati fost o campioana de carton,ati fost niște râsuri,veți merge și acum sa repetați istoria,voi ati fost și veți fi campioni datorită arbitrilor și a celor de la ajf,Rușinică!

 • Gigi

  Ai început sa devii nesimțit, eu am vb frumos! Se vede ca ești de la Botoroaga, sau ca joci sau susții Botoroaga!

 • Jucator

  Gheorghe,nu știu care dintre noi a vb urat,se vede ca ești frustrat din moment ce ai început sa ma faci nesimțit,dar na,ce sa îți cer,te doare ca faci parte dintr-o campioana de carton,bafta tie și campioanei!

 • florin

  Ce sa se mai decida ma saptamana viitoare,ca daca ar fi castigat Botoroaga astazi se incheia. Sa jucat tur si retur, gata sa terminat. Buzescu sa mearga sa joace meciul de baraj. Trebuia sa anunte de la inceput. Buzescu nu a pierdut nici un meci si merita pe deplin sa reprezinte judetul la barajul ptr liga 3 a si punct.

 • Haa

  Voi astia de la botoroaga…in primul rand sa va fie rusine ca a ti avut tot lotul întrec de jucatori inafar de olteanu, asa ca trebuia sa bateți buzescu clar…in al doilea rand sa pisat nastase cu copii aia pe voi…asa ca mai bine nu mai comentați si vedeți-vă de lungul nasului …rusine botoroaga…la Ciolacu al doilea galben nu l-ați mai vazut??? Cand a dat cu mingia peste gard …vorbiti de nastase ca trebuia al doilea galben…rusine ma rusine …oameni fara caracter si oameni nedrepti asa e in tara asta…numai sa vb urat si sa jigniți

Comentariu