Madalin Ionita, presedintele lui Turris Oltul Turnu Magurele: „Este o serie echilibrata. De sambata incolo nu mai avem scuze. Jucatorii au venit pentru un obiectiv. Vrem locul 1”

Data 18 aug.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

stadion turnu oficial 2FRF a stabilit pe langa seria din care fac parte echipele din Teleorman si programul jocurilor din turul de campionat. Turris Oltul Turnu Magurele va avea un parcurs normal de jocuri, urmand sa intalneasca pe U Craiova in etapa cu numarul 5,  FCM Alexandria in etapa cu numarul 8 si pe Sporting Rosiori in etapa 14.

Madalin Ionita, conducatorul celor de la Turris, ne-a declarat despre grupa din care face parte echipa si despre programul jocurilor:

„E o serie echilibrata. Sunt trei-patru echipe care se bat la primul loc. Este vorba de Craiova, Turnu, Brasov, Pucioasa si FCM Alexandria care trage mereu la primul loc. Imi place seria asta, dar vom avea deplasari mai lungi. Hermannstadt, Craiova 2 si Voluntari au echipe tinere, cu jucatori de la prima echipa. Tintarul favorizeaza Alexandria pentru ca ei joaca cu cine jucam noi. Am vazut niste declaratii ale lui Adrian Mititelu, dar noi suntem noi pe piata. Ne dorim promovarea. Mai avem de lucru mult si vrem sa adunam puncte. De sambata incolo nu mai avem scuze. Jucatorii au venit pentru un obiectiv. Vrem locul 1. Care are impresia ca a venit sa faca prezenta, va pleca. Nu conteaza numele”, ne-a spus Madalin Ionita, presedintele lui Turris.

Programul meciurilor din campionat pentru Turris Oltul Turnu Magurele:

Turris Oltul Turnu Magurele – Viitorul Domnesti

Flacara Moreni – Turris Oltul Turnu Magurele

Turris Oltul Turnu Magurele – Atletic Bradu

Municipal Brasov – Turris Oltul Turnu Magurele

Turris Oltul Turnu Magurele – Craiova 1948

Voluntari – Turris Oltul Turnu Magurele

Turris Oltul Turnu Magurele – Pucioasa

Turris Oltul Turnu Magurele – FCM Alexandria

Flacara Horezu – Turris Oltul Turnu Magurele

Turris Oltul Turnu Magurele – Astra 2

Unirea Bscov – Turris Oltul Turnu Magurele

Turris Oltul Turnu Magurele – ACSO Filiasi

CSU Craiova – Turris Oltul Turnu Magurele

Turris Oltul Turnu Magurele – Sporting Rosiori

Hermannstadt 2 – Turris Oltul Turnu Magurele

7 comentarii pentru acest articol

Comentariu