Marius Bobe nu are liniste. Cum își petrece timpul pe perioada pandemiei

Data 08 apr.. 2020, categoria Teleorman Sport, Interviu/Editorial, Fotbal Ligi superioare

Cel mai titrat arbitru teleormanean, Marius Bobe, continuă să facă antrenamente individuale pentru a se menține în forma.  Recent, acesta a oferit un interviu pentru site-ul nostru! 

Cum te descurci în perioada asta?

 Sunt nerabdator sa inceapa competiile sportive si totul sa revina la normal! Am un program de antrenament zilnic, mi-am facut un traseu in jurul blocului in care locuiesc, dimineata la ora 10:00, program de inviorare, gimnastica si alergare. Dupa amiaza am un program de forta stabilit de preparatorul fizic al arbitrilor. Aici, intervine și dorința fiecăruia, pentru că, în această perioadă de timp chiar dacă nu ne-am pregătit organizat, sunt sigur că fiecare sportiv profesionist a încercat să își mențină forma fizică. Trebuie să rămânem pozitivi, sa ajungem să avem o viață normală. Am speranțe că se va termina această criză până la jumătatea lunii mai. Foarte important pentru un sportiv in aceasta perioada este alimentatia, organismul nu mai este la fel ca atunci cand efectuam si alte activitati.Pentru a reveni lucrurile la normal trebuie sa respectam instructiunile autoriltatilor de a sta acasa si de a ne proteja cat mai bine. Cu aceasta ocazie doresc tuturor multa sanatate si sa ne auzim cu bine cat mai repede.

Update:
Redactia TereSport.ro nu si-a propus prin acest Proiect sa dezvolte si sa permita atacuri la persoana. 
Intelegem problemele cu care se confrunta fotbalul teleormanean, si sportul in general, insa trebuie sa pastram un echilibru in exprimare, in special in aceasta perioada.
In cazul in care aveti propuneri, solutii, povesti din sport, opinii, va asteptam sa vi le exprimati in mod oficial pe adresa redactie@teresport.ro. In limita decentei si a limbajului folosit, aceasta vor fi publicate.
Multumim pentru intelegere!

Sectiunea de comentarii este inchisa.