Meci demonstrativ in scop caritabil organizat de Alexandrion Group

Data 31 mai. 2021, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Liga IV, Fotbal Onoare, Fotbal Promotie

Vedete din lumea fotbalului precum Ionel Danciulescu, Ovidiu Herea sau Marius Niculae au participat la o partida demonstrativa organizata de Alexandrion Group pe cocheta arena din Berceni.

Meciul a avut si o componenta caritabila, cu scopul de a ajuta un tanar, junior al clubului de fotbal din Berceni, care intampina probleme serioase de sanatate (in imagine aveti contul in care puteti dona).

Initiativa organizarii, dar si sprijinirea acestui eveniment a apartinut domnului Dan Guta, un mare iubitor si sustinator al fotbalului din Berceni.

Disputa amicala a avut loc intre selectionata Alexandrion Group si o echipa ce a reprezentat Ilfovul. Partida a fost castigata de selectionata Alexandrion Group cu scorul de 10-6 ( la pauza a fost 8-0).

Din echipa Alexandrion Group au facut parte fosti fotbalisti si actuali antrenori precum Mugur Bolohan, Gigel Coman, Dan Balauru, Ionel Danciulescu sau Gabi Manu, dar si teleormanenii Valentin Popescu si Cristian Manea, directorul de marketing sportiv al Alexandrion Group respectiv presedintele grupului media 100% Sport Romania.

La final toti cei invitati au savurat produsele Alexandrion Group.

Comentariu