Medalii pentru karateka roşioreni

Data 17 nov.. 2011, categoria Arte martiale

Sportivii secţiei de karate de la Clubul copiilor şi elevilor roşiorii de Vede au reuşit să obţină şase medalii la Campionatele Naţionale de karate-do pentru copii şi juniori, care au avut loc la Reşiţa.

Delegaţia condusă de profesorul Gabriel Ciocan a obţinut trei medalii de aur, una de argint şi două de bronz.

Pe prima treaptă a podiumului au urcat  Mihaela Denisa Badea (11 ani, Şcoala “Mihai Eminescu”), Romeo Mircea (12 ani, Şcoala “Mihai Eminescu”) şi Florin Dumitru (13 ani, Şcoala “Alexandru Depereţeanu”). Pentru acesta din urmă se cuvine să facem o menţiune specială, evidenţiind faptul că este neînvins de doi ani, motiv pentru care tehnicienii prezenţi la Reşiţa i-au adresat felicitări, atît pentru performanţa realizată, cît mai ales pentru nivelul tehnic atins.

Medalia de argint a intrat în posesia sportivei Diana Diaconu (14 ani, Liceul Economic), iar cele două medalii de bronz au revenit tinerilor Dan Iulian Mircea (11 ani, Şcoala “Mihai Eminescu”) şi Viorica Chiriac (13 ani, Şcoala “Alexandru Depereţeanu”), care are meritul de a reveni pe podiumul naţional, după o perioadă în care a traversat o perioadă mai puţin fastă.

Felicitări!

Comentariu