Participare la Cupa Dojo pentru karatiştii de la Kanazawa

Data 21 feb.. 2012, categoria Arte martiale

Startul sportivilor de la Clubul “Kanazawa” – Alexandria in noul an competitional a fost luat recent prin participarea la prima competitie a anului si anume Cupa “DOJO”.

Aflata la cea de-a XIII – a editie, competitia a fost organizata in Sala Antilopa de catre Clubul Sportiv DOJO Bucuresti, antrenorii fiind doi vechi practicanti de Arte Martiale; sotii Sorin Dumitrescu (centura neagra 6 Dan) si Dana Dumitrescu (centura neagra 5 Dan).

Competitia a fost supervizata de catre dl. Aurel Patru – centura neagra 7 Dan, presedintele Departamentului de Karate SKDUN si de catre dl. Marian Patru – centura neagra 6 Dan, Seful corpului de arbitraj.

Beneficiind de sustinerea Federatiei Romane de Arte Martiale – Departamentul de Karate SKDUN, competitia a reunit aproximativ 450 sportivi din 24 de cluburi din toata tara. Atragind “o adevarata maree “ de sportivi si un numeros public, Sala Antilopa a devenit neincapatoare, probele desfasurindu-se destul de anevoios.

Fiind prima competitie din acest an si singura situata inaintea Campionatului National de Karate SKDUN, aceasta editie a Cupei DOJO s-a constituit intr-un important test de evaluare si de verificare a nivelului tehnic de pregatire al sportivilor.

Astfel, dorinta de afirmare si de a cistiga a dus la dispute aprige in special in proba Kumite, incepind chiar de la cele mai mici categorii de virsta .

Interesat de evaluarea continua si de formarea competitorilor sai, Clubul Sportiv “Kanazawa” – Alexandria a participat cu un lot alcatuit din noua competitori, care au evoluat in prima faza a competitiei la proba de Kata individual, iar in cea de-a doua faza a competitiei la proba de Kumite individual.

Dupa disputarea probelor, rezultatele obtinute de catre sportivii nostri sint urmatoarele:

DOROBANTU RARES ANDRREI  = Locul I – Kumite Copii 2; – 40 kg;

DRAGOSTIN MIHAI SEBASTIAN = Locul II – Kumite Copii 2;  – 30 kg;

SERBAN MARIA MAGDALENA = Locul III – Kumite Minicadeti + 40 kg;

GRIGORE CRISTIAN MARIUS = Locul III – Kumite Minicadeti – 47 kg;

BURTAN SORIN ALEXANDRU = Locul III – Kumite Tineret – 66 kg;

= Locul III –  Kata Tineret – DAN(Centuri negre).

GANEA IONEL = Locul I – Kata Veterani.


Mentionam evolutiile foarte bune ale tuturor sportivilor nostri care au participat la aceasta competitie, dar in mod special pe ale micutilor Dorobantu Rares si Dragostin Mihai Sebastian, care la rindul lor promit – prin seriozitatea cu care se pregatesc si a evolutilor competitionale foarte bune, sa devina mari karateka.

Comentariu