Rapid Bucuresti- Turris Turnu Magurele | Adrian Iencsi:”Turris are cele mai mari șanse de promovare”

Data 18 sept.. 2020, categoria Teleorman Sport

Maine are loc etapa 4 a Ligii secunde de fotbal, Turris Turnu Magurele se deplaseaza la Buftea, pentru confruntarea cu Rapid Bucuresti. Rapid este singura echipa care a reusit sa castige toate cele 9 puncte puse in joc in cele trei etape scurse. Antrenorul giulestenilor incearca  sa mute presiunea pe Turris, declarand ca echipa turneana este favorita in acest meci si are cele mai mari sanse de promovare. In patru partide oficiale, Rapid nu a simtit gustul victoriei contra lui Turris, a remizat de doua ori si au pierdut in Regie (0-2), in Cupa Romaniei si in turul sezonului trecut, 3-1 la Turnu Magurele. Rapid- Turris se joaca, Sambata, 19.09.2020 de la ora 14:30 si va fi transmis de DigiSport 1.

 Am spus-o înaintea începerii campionatului, când vorbeam de Turris. Este favorita seriei, o echipă omogenă, cu același antrenor, cu continuitate. Acolo s-au creat niște relații de joc și eu cred că e echipa cu cele mai mari șanse de promovare”, a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923.

 

Jocul începe să meargă mai bine. Am făcut un meci solid cu Pandurii, am jucat destul de bine, pe lângă faptul că am câștigat la cinci goluri. Am adus câțiva jucători în vară și jocul va fi mai bun de la etapă la etapă. Mă aștept să avem evoluții cât mai bune”,  Nu cred că vom mai face transferuri, nu cred că vom mai aduce pe cineva. Nici de plecat nu cred că se mai poate vorbi. Avem un lot bun, numeros, astfel încât să ne ferim și de COVID-19. Am văzut ce s-a întâmplat cu FCSB după infectările de la echipă. Pentru meciul cu Rapid am făcut testele, toate sunt în regulă. Nu a ieșit nimeni pozitiv”,  a declarat Erik Lincar pentru Liga2.ro.

Comentariu