Romulus Ciobanu a strigat adunarea | Sporting Roșiori se reunește pe data de 21 Ianuarie

Data 11 ian.. 2021, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

 Sporting Rosiorii de Vede, se reuneste pe data de 21 ianuarie, la Baza sportiva  din localitate, sub comanda antrenorilor Romulus Ciobanu-principal, Marian Botea-antrenor secund si Eugen Craciunescu-antrenor cu portarii.Jucatorii rosioreni vor efectua vizita medicala pe data de 20 ianuarie si se vor reuni pe data de 21 ianuarie, data cand antrenorul principal Romulus Ciobanu va stabili si programul de pregatire din inter-sezon, inclusiv partidele amicale.
Rosiorenii s-au despartit in aceasta iarna de 6 fotbalisti, printre care si de golgeterul echipei, atacantul Emmanuel Ernest, care a semnat cu echipa de liga a doua, Rapid Bucuresti.
Rosiorenii au “bifat” si primele doua transferuri. Este vorba de Calofir si Constantin de la Flacara Moreni, doi mijlocasi cu experienta competitionala si golgeteri ai morenarilor in turul campionatului. In ceea ce il priveste pe Calofir, acesta a mai evoluat si la  CSM Alexandria, fiind un jucator de baza si un golgeter pentru echipa din resedinta judetului Teleorman.

Comentariu