Stan Prodan a fost reales președintele AJF

Data 20 iun.. 2021, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV, Fotbal Onoare, Fotbal Promotie

 
Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal s-a reunit joi 17 iunie, membrii afiliați au venit atât pentru a se reconecta la mișcarea sportivă județeană, cât și pentru a alege membrii Comitetului Executiv, forul care conduce activitatea fotbalistică teleormăneană.
Într-o unanimitate covârșitoare a tuturor celor prezenți, Stan Prodan a fost reales președintele AJF, pentru încă un mandat de 4 ani. Cei doi vicepreședinți vor fi Valentin Badea (președinte CS Young Steaua Alexandria) și Valentin Trăistaru (CS Rapid Buzescu).
La capitolul membrii, au fost validați, Minuș Iatan (Astra Plosca), pentru Liga 4, Florin Cucurezeanu (ACS Valea Dunării Pietroșani) și Ion Cioacă (AS Tineretul Rădoiești).
Forul județean a fost completat cu Alexandru Băjan, președintele Comisiei Județene a Arbitrilor.

9 comentarii pentru acest articol

 • ITALIANU

  FELICITĂRI DOMNULE STAN PRODAN

 • Adi

  O să-i facem și statuie la ajf toată lume îl înjură și cînd e la vot tot pe el îl alegem ne merităm soarta în fotbalul di tr.

 • Sporting Călmățuiu

  Felicitări domnule președinte la cat mai multe realizări în noul mandat .

 • ....

  Toata lumea din fotbalul judetean il injura,iar cand sunt alegeri,tot Prodan este ales…cum vine asta nu stiu…rusine mafiei din Teleorman, in curand o sa mergeti dupa Dragnea…

 • ITALIANU

  CARE SUNT ĂIA DE VOR MERGE ÎN CURÂND DUPĂ DRAGNEA LA PUȘCĂRIE NU JIGNI LUMEA CARE COMENTEAZĂ PE SAITUL TĂU SAU AL CUI O FII ACEST TERESPORT LA PUȘCĂRIE SĂ MEARGĂ CEI CARE GREȘESC TE SALUT CU RESPECT MARE ÎȚI DORESC MULTĂ SĂNĂTATE ȘI SĂ ÎNCEAPĂ CAMPIONATELE DIN DIN LIGA A 4 A, A 5 A ȘI A 6 A DIN TOAMNA ASTA

 • BOSSU

  NUL MAI JIGNIȚI PE STAN PRODAN FELICITĂRI PENTRU ÎNCĂ 4 ANI DE MANDAT LA AJF TELEORMAN

 • mocanu

  si asta o sa iasa la pensie ca isarescu de la bnr cu picioarele inainte

 • Observator Teleorman

  Mai multă transparentă in viitorul mandat , domnule Stan Prodan!
  Știe cineva cât are presedintele AJF salariul ( indemnizația)pe luna?
  De ce nu se face un raport de activitate financiară sa vadă toti membrii afiliați pe ce se duc banii? Sunt zvonuri ca președintele și-ar fi mărit indemnizația la
  8000 lei pe luna!!!! De ce nu este transparentă?
  Taxele anuale de participare, vizele anuale , amenzile ,etc sunt bani proveniți de la primarii, ele plătesc! Sunt bani publici!! Vrem transparentă !!!!!!!!

 • $$$$$

  Cum sa ceri transparenta de la un escroc, un ordinar mizerabil… Vezi ca iti cere Costica Valcea banii, il preseaza Gusti. Ordinarule !
  La puscarieeeeeee ! Hotilor !

Comentariu