Strigătul unui fotbalist abandonat de Dunarea Calarasi

Data 24 sept.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Am început fotbalul de la vârsta de 7 ani și am ajuns la 30 ani, bătaia de joc a Federatiei Române de fotbal și a comisiilor de disciplină!
In data de 22 Iunie am denunțat contractul pe motiv de neplata , și am ajuns după 3 luni de zile in care , comisia , ma amâna continuu , închide dosarul pt a pronunța hotărârea in acest caz, apoi redeschide dosarul și cere din nou probe clubului AFC Dunărea Călărași 2005 ,care ,pana in momentul acela voia doar probele din perioada denunțata de mine , ca apoi , la redeschidere , sa dorească probele plăților de pe tot contractul 1.07.2019 – 1.06.2020 , mai amâna încă 2 săptămâni hotărârea , timp in care sunt neplătit și nu am drept de joc nici la echipa AFC Dunărea Călărași 2005, nici nu am dreptul sa ma legitimez la alt club . Se face un abuz și mi se ia dreptul la munca ! După ultima amânare , se hotărăște că am câștig de cauză pentru neplata , dar nu devin jucător liber de contract și in continuare NU am drept de joc , dar nici de legitimare la alt club . La mijloc este vorba despre o notificare , trimisa de AFC Dunărea Călărași 2005, in data de 29.05.2020 , la adresa din buletin , care reprezintă prelungirea automata a contractului meu , cu ei . Aceasta notificare TREBUIA înregistrată la Departamentul Competiții in termen de 45 zile , ceea ce NU s-a întâmplat , teoretic aceasta devine nula impreuna cu prelungirea contractuala ,iar cei din clubul AFC Dunărea Călărași 2005, spun ca trebuie sa semnez încă un act adițional pe lângă aceasta notificare ( neînregistrată ) pt a se prelungi contractul și a avea drept de joc pt ei . In condițiile in care NU am semnat acest act adițional, pt ca nu îmi mai doresc continuarea la acest club , nu pot juca la nicio echipa , așadar mi se ia dreptul la joc . In ziua când Comisia a soluționat dosarul , aveam încă 3 luni de neplata și totuși “legat “ la acest club . Am depus un nou litigiu pentru legitimare , termenul pt comisie fiind la 2 săptămâni distanță de când am depus actele , cer dreptul de joc și sunt ÎNCĂ amânat de aceasta Comisie , deoarece cei de la Departamentul Competiții au REFUZAT sa trimită documentele . In cele din urma , după 4 etape disputate in Liga2, in care nu mi s-a permis sa evoluez pentru echipa cu care sunt in litigiu ( și nici pt alta echipa ), D-nul FELIX GRIGORE îmi da drept de joc pt următoarea etapa , la echipa AFC Dunărea Călărași 2005 !! In urma cu aproximativ 30 zile , le comunica acestora ca nu am contract cu ei .De ce , D-nul Grigore , pana acum nu m-ați lăsat sa îmi fac meseria , iar in momentul acesta , Dvs le permiteți sa joc pentru echipa cu care îmi spuneați ca nu am contract, deoarece NU am semnat acel act adițional ?! Sunt curios cum de , in anul 2020, un jucător este legat de un club , FIIND NEPLĂTIT și nu poate evolua pt acesta , dar nici NU îmi permiteți sa ma legitimez la alt club ; deci mi se încalcă abuziv dreptul la munca !
In concluzie , sunt AMÂNAT de comisie încă o săptămâna , ținut la un club unde nu-mi mai doresc sa rămân , stau neplătit și totuși nu se face lumina in acest caz . Mulțumesc FRF , comisiei și celor de la competiții ! Care sunt interesele de fapt ?!

Comentariu