“Valentin Popescu este un om al sportului deosebit de pasionat.” – Robert Glință

Data 07 apr.. 2021, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Liga IV

Marketingul este o știință care trece dincolo de cifrele reci, vânzări și încasări. În sport caracterul și sentimentul de familie este mai presus de orice. Așa se face că sportivii se simt apreciați la adevărata lor valoare în fiecare an la Gala Trofeelor Alexandrion. Omul care strânge de fiecare dată o mare parte din această familie a sportului românesc este Valentin Popescu.

Când ai o familie fericită, când faci cu pasiune meseria pe care ți-ai dorit-o mereu și tot timpul te perfecționezi ce poți să vrei mai mult? Să fie și sportul o familie s-ar putea spune. Sau cel puțin așa s-a gândit Valentin Popescu, care prin Gala Trofeelor Alexandrion, eveniment organizat de Fundația Alexandrion, reunește an de an cele mai mari nume ale sportului din România.

Valentin Popescu reușește prin aceste acțiuni să facă ce nu poate Ministerul Tineretului și Sportului și anume să aducă împreună familia sportului românesc. Și o face cu plăcere, pentru că de fiecare dată cei care vin la Gala Trofeelor Alexandrion sunt încântați de revederea cu colegii din alte sporturi. Inspirat de cele două fete ale sale, Valentin Popescu știe că viitorul este poate cel mai important, așa că tinerele talente mereu îți găsesc locul la Gala Trofeelor Alexandrion.

Una dintre aceste speranțe, devenite certitudine, înotătorul Robert Glință este impresionat de eventimentele organizate de Valentin Popescu prin Fundația Alexandrion.

“Valentin Popescu este un om deosebit de pasionat al sportului. Intotdeauna dedicat punerii in valoare a sportului si mai ales a sportivilor care ne reprezinta cu multa mandrie si sacrificiu tara. Foarte iscusit si in centrul actiunilor pentru a face tot posibilul ca toate evenimentele pe care le are in vizor sa se ridice la nivelul asteptarilor, la cote maxime.“, spune campionul mondial de juniori și multiplu recordmen național, Robert Glință!

8 comentarii pentru acest articol

 • nelu si moni

  Felicitari!

 • Butesti

  Hai Viitorul Butesti!

  Bravo, Vali!!!

 • Luis Voicu

  Felicitari domnului Popescu pentru seriozitate si profesionalism in activitatea pe care o savarseste!

 • Luis Voicu

  Eu sunt mandru de modul cum privesti la munca ta,sunt mandru de faptul ca ai capacitatea -prin interesul si efortul pe care il depui in domeniul tau de activitate- de a te impune la un astfel de nivel.Este meritul tau fara indoiala,un rezultat al unei munci indelungate ce iata da roade, fiind apreciata de cei ce sunt in jurul tau.Din partea mea vei avea intotdeauna sustinere si vei primi „laurii” atunci cand ii meriti.Succes pe viitor!

 • nea

  De o viata trup si suflet pentru sport ! Asta e Popescu ! Valentin Popescu !

 • Aurelian Neagoe ptr Gigi

  De Asociația mana cerească ai auzit?
  Sunt sigur că nu.
  Omul asta de ani buni ne ajută.

  🤗

 • Ptr jegu de gigi

  Jegu asta de gigi kakat trebuie sa stie ca e um jeg si eu ii spun asta
  Ba jjegule tu faci umbra pamantului in timp ce omu asta face soare
  SoARe ba im mortii matii
  Ai inteles?
  Ai dreaku de cacati care doar cu ura va ocupati

 • Luis Vooci

  Intreb si eu.
  De ce va bateti capul cu unul care sta ascuns și nu își asumă ce spune?
  Voi am vazut ca ati comentatat atât pe facebook cat si aici cu numele voastre.
  Oare merita atâta atentie unul care nu are demnitatea nici macar sa isi asume ce spune? Ii dati prea multă atentie unui kakat. De aia ne poticnim.
  Dăm prea multă atenție nulitatilor.

Comentariu