Viitorul Butesti, prima echipa care si-a exprimat dorinta de a participa la mini-campionatul pentru deciderea campioanei judetene

Data 11 apr.. 2021, categoria Teleorman Sport, Fotbal Liga IV

Viitorul Butesti este prima echipa din liga 4  care si-a exprimat dorinta de a participa la mini-campionatul pentru deciderea campioanei judetene si face apel catre autoritatile locale pentru sprijin. Timpul fiind extrem de scurt, FRF a acceptat ca fiecare  AJF sa poata organiza acest campionat cu cel putin 4(patru) echipe, dar minim 7(sapte) jocuri disputate. 

 

Speram ca atât Primăria, cat și Consiliul Local Silistea vor lua cea mai înțeleaptă decizie la sedinta din 20 aprilie și sportul va avea parte de susținere în continuare, asa cum este normal.
Viitorul Butesti dorește să continue în liga 4 din Teleorman, acolo unde ii este locul.
Detalii în stirea de mai jos:
Update: primim maine un raspuns din partea Primăriei și a Consiliului Local dacă marti -13 aprilie ne putem înscrie în această minieditie a campionatului județean de Liga 4.
Avem speranța!  a anuntat Viitorul Butesti pe o retea de socializare.
 
 
 

7 comentarii pentru acest articol

 • Ptr AJF

  Nu strangeti 4 echipe.

 • Keegan

  Mai întâi faceți niște vestiare decente, cu dușuri și destul de mari ca dimensiuni și pe urma sa bă înscrieți! La voi și la Peretu zici ca joci pe frontul de est! Mai sunt câteva comune care ar trebui sa investească in igiena și sănătatea jucătorilor. De asta nu se îngrijește Teresport? Niște Reportaje de pe acolo, nimic?!

 • ptr Keegan

  Ai perfecta dreptate! Poate citeste si primarul nostru…

 • VB

  Cei care vor sa joace trebuie să își facă înainte cu o zi sau doua test rapid la un medic de familie sau clinica, iar pe baza adeverințe pot juca.

 • Keegan

  Joia, test rapid și etape sâmbătă și duminica in fiecare săptămâna! Cred ca site-ul asta e al Viitorului Butesti, nicio alta cerere nu e data pe site! Frisk, sau cum te cheamă poate faci un campionat numai cu Butesti și sa ne arați baza sportiva și tinerii jucatori ai aceste super echipe!

 • Alin

  Baza sportivă de la Butesti nu este la nivelul celorlalte din cauza primăriei care nu ajuta cu nimic. De fapt primăria di silistea nu face nimic de ani buni în nici un domeniu.

 • petrica

  Voi nu intelegeti ca la butesti este datorita unui singur om
  daca era ala din buzescu, botoroaga sau tiganesti fac pariu ca jucau in liga 3 sigur echipele astea
  nenorocul lor la butesti este ca au numa primari prosti dintotdeauna
  daca avea tiganesti un valentin popescu sau botoroaga era combinatie

Comentariu